VALOKUVAUS JA MUU TALTIOINTI ON KIELLETTY

Joissakin tapahtumissamme on tarjolla valokuvaaja tai selfie-piste. Kaikki muu kuvaus ja muu tallentaminen on ehdottomasti kielletty.

SUOSTUMUS

Kaikkeen toimintaan on oltava jokaisen osallistujan selkeä suostumus. Suostumuksen pitää sisältää vastaus seuraaviin kysymyksiin: mitä, missä, milloin, miten ja kuinka kauan jotain tehdään.

Suostumuksen voi myös vetää koska tahansa takaisin. Neuvottelu on kaiken A ja O.

Kaikilla on myös oikeus olla turvassa muiden epätoivotuilta kosketuksilta ja katseilta, kunnioita jokaisen henkilökohtaista tilaa sekä sessiointirauhaa. Älä myöskään koske muiden omaisuuteen ilman lupaa.

TURVALLISUUS

Järjestäjällä tai sen edustajalla (myöhemmin ”staff”) on aina oikeus keskeyttää tilanne osallistujien ja muiden läsnäolevien turvallisuuden ja suostumuksen varmistamiseksi. Sivustakatsojalla on velvollisuus ilmoittaa epäilemästään turvallisuusriskistä staffille.

Liiallinen päihtymystila on aina vaaratekijä niin itselleen kuin muillekin paikallaolijoille. Jokainen on itse vastuussa itsestään ja tekemisistään, myös päihteiden käytöstään.

Neulat, teräaseet, paritus- ja eriteleikit ovat kiellettyjä ilman erillistä sopimusta, jotta asiaan voidaan varautua asiaankuuluvalla huolellisuudella. Tapahtumissamme on myös kielletty kaikki toiminta rahaa tai mitään siihen verrattavaa asiaa vastaan.

TURVALLISEMPI TILA

Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, häirintää, tai asiatonta käytöstä esimerkiksi iän, sukupuolen tai sen ilmaisun, seksuaalisen suuntautumisen, suhdemuodon, kinkysuuntautumisen, syntyperän, terveydentilan, elämänkatsomuksen tai vakaumuksen, vammaisuuden, kielen, sosioekonomisen aseman tai minkään muunkaan vuoksi. Älä myöskään tee oletuksia näistä muiden kävijöiden ulkoisen olemuksen tai minkään muunkaan perusteella.

Pyydämme välttämään poliittisen symboliikan esittämistä. Tapahtumat, joissa tämä on soveliasta, varustetaan sopivin sisältövaroituksin etukäteen (esim. Uniformal). 

Häirintätilanteissa ota yhteys tapahtumissa staffiin, jotta voimme ensisijaisesti selvittää asian heti paikan päällä. Jälkikäteen voit olla yhteydessä yhdistyksen hallitukseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

YKSITYISYYS

Jokaisella yhdistyksen jäsenellä, tapahtumiimme osallistuvalla tai muuten yhteisössämme toimivalla henkilöllä on oikeus yksityisyyteen. Älä koskaan paljasta toisten yksityisiä tietoja muille ilman lupaa, suullisesti tai missään mediassa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi oikea nimi, työ- tai opiskelupaikka, perhesuhteet sekä yhteisömme tapahtumissa vierailu ja siellä tehdyt asiat. Älä esimerkiksi mainitse tapahtumissa vieraana olleista muille edes nimimerkkejä ilman heidän suostumustaan.

Jokaisella on oikeus päättää miten paljon tietoja haluaa jakaa itsestään, niin yhteisömme sisällä kuin sen ulkopuolella. Ole erittäin hienotunteinen kohdatessasi toinen yhteisömme jäsen tai tapahtumassa vieraillut henkilö muissa merkeissä; älä aiheuta kenellekään tilannetta jossa tämän tervehtiminen saattaisi johtaa tilanteeseen jossa tästä paljastuu yksityisiä asioita ulkopuolisille. Tervehtimättä jättäminen tai kohtelias vaimea nyökkäys on helpoin tapa säilyttää kaikkien osapuolten yksityisyys.

ETIKETIN RIKKOMINEN

Etiketin rikkomisesta tulee ilmoittaa staffille ensitilassa tilanteen keskeyttämistä sekä käsittelyä varten.

Etiketin rikkomisesta voi seurata huomautus, varoitus, paikalta poistaminen, porttikielto tapahtumaan/tilaan tai yhdistyksestä erottaminen.

TULEVAT TAPAHTUMAT