Vuoden ensimmäinen kvartaali pääsi viuhahtamaan ohi ilman uutiskirjettä, sillä kalenterimme on ollut täynnä tapahtumia sekä yhdistystoimintaan kuuluvaa tilinpäätöksen valmistelua.

Pitkän tauon jälkeen olemme kerenneet juhlimaan jo kahta Fetish Clubia ja nöyrästi kiitämme valtaisaa suosiota bileitämme kohtaan, aprillipäivän bileidemme 130 lippua hujahtivatkin loppuun kahdessa viikossa!

Tammikuussa järjestimme ensimmäisen TeemaTossun, eli Baletin tapahtumakonseptin jossa yhdistyksen jäsenet järjestävät teemoitettuja tapaamisia omien mielenkiinnonkohteidensa mukaisesti ja nyt tulevia TeemaTossuja onkin kalenteroitu jo aina kesän puistokauden alkuun saakka, useiden suunniteltujen teemojen odottaessa vain sopivia päiviä.

TeemaTossujen lisäksi vuoden alusta kerta kerralta kasvanut Tossumiittien valtaisa suosio on poikinut tarpeen pienemmästä, arkisin järjestettävästä miitistä ja seuraava ArkiTossu onkin jälleen kolmen viikon kuluttua!

Loppuvuodeksi on tällä hetkellä kalenterissamme 26 monipuolista tapahtumaa ja näistä kolmessa juhlimme Fetish Clubin sapluunalla - nyt otetaan takaisin Turun muutaman vuoden biletauko! Näiden lisäksi monenmoista on vielä suunnitteluasteella ja näyttää että tästä saattaa tulla tapahtumarikkain vuotemme koskaan!

Toivotamme kaikille mukavaa kevään jatkoa!


TULEVIA TAPAHTUMIA

07.04. Tossumiitti (Panimoravintola Koulu, paikka tarkentuu)

21.04. Kevätkokous (Saaristobaari)

24.04. ArkiTossu (Panimoravintola Koulu, Historia-luokka)

26.04. Kuukausikokous (Ravintola Teini, kabinetti)

30.04. Vappumiitti (Mannerheiminpuisto)

05.05. Tossumiitti (Panimoravintola Koulu, paikka tarkentuu)

15.05. ArkiTossu (Panimoravintola Koulu, Historia-luokka)

23.05. Teematossu - FemDom (Panimoravintola Koulu, Pubin sohvat)

26.05. Vinomiitti (Saaristobaari)

31.05. Kuukausikokous (Ravintola Teini, kabinetti)


AJANKOHTAISTA

Kutsu yhdistyksen kevätkokoukseen

Turun BDSM-yhdistys ry:n kevätkokous pidetään perjantaina 21.4.2023 klo 18:00 Saaristobaarissa osoitteessa Aurakatu 14, 20100 Turku.

Kokouksessa käsitellään

- yhdistyksen sääntöjen 10 § määräämät asiat

- hallituksen ehdottama yhdistyksen nimenmuutos

- hallituksen ehdottamat sääntömuutokset

- hallituksen ehdottama yhdistyksen uusi etiketti

 

Turun BDSM-yhdistys ry / Turun Baletti

Kevätkokous - Esityslista

Aika: 21.4.2023 klo 18:00

Paikka: Saaristobaari (Aurakatu 14, 20100 Turku)

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi
  5. Esitellään tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajan lausunto
  6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  7. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
  8. Päätetään kokous

Jäsenmaksu

Yhdistyksen vuoden 2023 jäsenmaksu on maksettavissa verkkokaupassamme sekä Tossumiiteissä klo 18-20 välisenä aikana. Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa sinut lukuisiin jäsenetuihin, mahdollistaa osallistumisen yhdistyksen toiminnan kehittämiseen ja tärkeimpänä tukee Baletin toiminnan jatkumista. Löydät lisätietoja jäsenyydestä täältä.

Jäsenedut

Tammikuun uutiskirjeessä kerroimme kaikista jäseneduistamme ja nyt niitä on kaksi lisää!

ByTuulia -10% jäsenkortilla

ByTuulia on 3 vuotta Turun keskustassa Rauhankadulla sijainnut kauneushoitola joka on erikoistunut ihokarvojen poistoon, erityisesti intiimialueelta. Kaikki palvelut kuuluvat alennuksen piiriin.

Terapiapalvelu Rauha & Lempi -15% jäsenkortilla

Alennus jäsenkortilla seksuaalineuvonta,- terapia sekä pariterapiasta sekä myöhemmin myös kognitiivisesta lyhytterapiasta kun opinnot ovat valmiit.

Yhdistyksen vanhan foorumin sulkeminen ja Discord-palvelin

Turun Baletti on keskittänyt vuoden 2023 alusta toimintansa yhdistyksen Discord-palvelimelle.

Yhdistyksen vanha foorumi suljetaan 16.4.2023 eli mikäli haluat talteen yksityisviestisi, teethän sn välittömästi.

Yhdistyksen Discord-palvelin on kaikille avoin, mutta vain yhdistyksen jäsenet saavat oikeuden osallistua kaikkiin keskusteluihin ja jäsentaso tarkistetaan aina vuosittain maaliskuussa jäsenmaksujen eräännyttyä. Jäsenet löytävät Discordistamme jäsenalennukset, jäsentapahtumien tiedot, pöytäkirjat jne. mutta sen tarjoamat keinot yhteisölliseen toimintaan ovat melkeimpä aiempia tärkempiä! Jos et ole vielä liittynyt mukaan, tee se tästä linkistä.

Tiedot yhdistyksestä ja julkisista tapahtumistamme löytyvät jatkossakin verkkosivuilta, Facebookista, Instagramista, Fetlifestä sekä BDSM-baarista. Uutiskirje toimitetaan edelleen sähköpostitse ja julkaistaan myös näissä kanavissa. Yhdistyksen tapahtumat saa myös helposti näkyviin omaan kalenteriinsa tilaamalla Turun Baletin Google-kalenterin.

Kuukausikokous

Turun Baletti järjestää noin kerran kuussa aivan kaikille toiminnastamme kiinnostuneille avoimia kuukausikokouksia. Kokouksissa käsitellään menneitä ja suunnitellaan tulevia tapahtumia, mietitään jäsenistön ja läsnäolijoiden aloitteesta esimerkiksi työpajoja ja yleisesti keskustellaan kaikesta miten yhdistyksen toimintaa voidaan kehittää ja mitä uutta sen kautta voimme tarjota yhteisömme jäsenille.

Kokouksissa on myös tarjolla ilmainen kahvi/tee/kaakao/limonadi baaritiskiltä salasanalla "Baletti". Seuraava kuukausikokous on 26.4. klo 18:30 Ravintola Teinin kabinetissa - Lämpimästi tervetuloa!

TULEVAT TAPAHTUMAT