"Mitä kinkylle kuuluu?"-kyselyn tarkoitus oli anonyymisti kartoittaa Suomen kinkyjen kuulumisia. Halusimme tietää mitä Suomen BDSM/fetish/kinky-kansalle kuuluu tällä hetkellä. Kyselyn laati Turun BDSM yhdistys ry, joka on tunnettu myös nimellä Turun Baletti, ja se osoitettiin kaikille kinkyille riippumatta siitä, olivatko he Turun Baletin jäseniä tai eivät. Kyselyllä toivoimme saavamme tietoa siitä, miten alakulttuurimme voi kaikenkaikkiaan, millaisia tapahtumia tai palveluita kinkyt kaipaavat, ja voisimmeko me yhdistykset tai jokin muu taho tarjota niitä.

Kyselytutkimus toteutettiin avoimena ja anonyymina verkkokyselynä 21.8.-30.9.2015 välisenä aikana. Haluamme kiittää kaikkia kyselyn tekemisessä ja levittämisessä auttaneita henkilöitä. Turun Baletin "Mitä kinkylle kuuluu?"-työryhmään kuuluivat Countess, Dante, Jussi web, Sandels, Shelemenai ja Tetris. Raportin taitosta vastasi Jussi Web. Haluamme tietysti myös kiittää kaikkia 488 kinkyä, jotka käyttivät aikaansa kyselyyn vastaamiseen.

Tämä raportti on avoimesti ladattavissa yhdistyksemme kotisivuilta https://turunbaletti.fi/. Kyselyn vastauksista lähetetään yksityiskohtaisempi raportti kaikille Suomen kinky-yhdistyksille, Setalle ja Sexpolle. Toivomme että raportit poikivat keskustelua Suomen kinkyskenessä kaikista vastauksissa esiintulleista asioista. Turun Baletti pyrkii kehittämään omaa toimintaansa vastausten perusteella.

Jos haluat ottaa yhteyttä Turun Balettiin, sähköpostiosoitteemme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lataa Mita Kinkylle Kuuluu-kyselyn tulokset

TULEVAT TAPAHTUMAT