Uusia jäsenetuja!

Osteopaatti Iida Salo -5%
Olen erikoistunut mielenterveystyöhön sekä pitkittyneen kivun hoitoon ja kuntoutumiseen. Osaamiseeni kuuluu erityisesti eri vähemmistöihin kuuluvien kohtaaminen sekä neuromoninaisuuden huomioiminen vastaanotolla. Voimassa olevalla BDSM-yhdistys Turun Baletti ry:n jäsenkortilla 5 % alennus käynnistä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Lisätietoja ja nettiajanvaraus https://www.osteopatiaiidasalo.fi. Lämpimästi tervetuloa!

Parhautta.com -10%
Parhautta.com on suomalainen parhaan nautinnon verkkokauppa. Nettisivuilta löydät runsaan valikoiman tuotteita ja asiakaspalvelu auttaa, jos haluamasi tuotetta ei löydy. Baletin jäsenet saavat alennuskoodilla 10% alennuksen yli 50€ ostoksista.

Lisäksi seuraavat jäsenedut ovat laajentuneet:

ByTuulia -10%
ByTuulian tarjoama jäsenetu laajenee! Kosmetologitiimiimme on tullut uusi jäsen Tanja. Tanjan palveluihin kuuluu muunmuassa kasvohoidot, sokerointi sekä uutena valikoimaamme hieronnat! Myös aukioloaikamme laajenivat: aikoja on myös viikonloppuisin ja laajemmin arki-iltaisin! Tervetuloa osaaviin käsiin.

Terapiapalvelu Rauha & Lempi -15%
Terapiapalvelu Rauha & Lempi tarjoaa lempeää ja oivaltavaa keskusteluapua elämän erilaisiin tilanteisiin. Lyhytterapiaa, seksuaaliterapiaa sekä pariterapiaa Turussa tai etänä mistä päin maailmaa vain, sekä erilaisia työpajoja. Jäsenetu koskee terapiapalveluita.

Täältä löydät muut jäsenedut!

TULEVAT TAPAHTUMAT