24.8. Kinky Lounge @ Turku Pride Iltabileet

KinkyLounge 1920x1080pxl
 
Turun Baletti: Kinky Lounge @ Turku Pride Iltabileet
Lauantaina 24.8.2019 klo 20-04
Saaristobaari Club, Aurakatu 14, 20100 Turku
Liput: 6 € (ennakko +0,85 € palvelumaksu tai kortti/käteinen klo 01 saakka; sis. koko iltabileiden ohjelma)
K-18 / ei pukeutumiskoodia
 
Turun Baletti on jälleen mukana Turku Pride -viikon huipentavissa Iltabileissä! Kulkueen ja puistojuhlan jälkeen on aika suunnata Saaristobaariin, jonka maksullinen Club-puoli aukeaa klo 20.
 
Clubin VIP-lounge muuntautuu yhden illan ajaksi Turun Baletin Kinky Loungeksi ja kutsumme kaikki Clubilla juhlivat tutustumaan fetissien ja BDSM:n maailmaan!
 
Turun Baletin Kinky Loungessa noudatetaan kinkybileiden perinteistä etikettiä joten valokuvaus tilassamme on ehdottomasti kielletty, samoin osanottajien henkilöllisyyksien ja tekemisten paljastaminen ulkopuolisille. HUOM! Valokuvaaminen ON sallittua muualla Saaristobaarissa!
 
Tilassamme noudatetaan luonnollisesti myös turvallisemman tilan periaatetta ja järjestystä vahtivat bilevalvojamme. Heiltä saa apua jos eteen tulee ongelmatilanteita kuten kännykällä kuvaamista tai ei-toivottua lähentelyä. Heidät, kuten muunkin vuorossa olevan staffimme, tunnistaa Turun Baletin oranssista kaulanauhasta ja nimilapusta.
 
Mihinkään toimintaan ei tarvitse osallistua, hengailu ja toisten katselu kohteliaan etäisyyden päästä toimii hyvin. Toisaalta jos jokin kiinnostaa, staffimme on valmiina opastamaan sinua laitteiden käytössä ja Baletin piiskurit sekä sitojat ovat valmiina tarjoamaan kokemuksia.
 
Tilaamme mahtuu noin 50 henkeä kerrallaan ja tuomme käyttöönne muutaman suosituimmista dungeon-laitteistamme. Kinky Loungesta ei löydy tilaa vaatteiden vaihtoon eikä darkroomia.
 
Turun Baletin Infopiste palvelee koko illan lipunmyynnin vieressä; tule kysymään toiminnasta, jäseneduistamme tai osta kannatuksena muistoksi vaikka haalarimerkki. Iltabileiden huikea ohjelma sekä DJ:t pitävät tunnelman katossa aina aamuneljään saakka!
 
**
Turun Baletti (virallisesti Turun BDSM-yhdistys ry) perustettiin vuonna 2001, josta alkaen olemme esitelleet BDSM-kulttuuria ja keränneet yhteen mm. fetissien, bondagen ja sadomasokismin suhteen uteliaita ihmisiä. Yhdistyksen tarkoituksena on karsia aiheeseen liitettyjä myyttejä ja väärinkäsityksiä, madaltaa kynnystä lähestyä kinkyilyn maailmaa ja osoittaa, että sen eri alueita voi käsitellä myönteisesti ja yhteisöllisesti.
 
Yhdistys järjestää vapaaehtoisvoimin vuosittain noin neljät bileet, tusinan miittejä, jokusen piknikin ja baari-illan sekä useita suosittuja jäsentapahtumia. Julkisiin tapahtumiimme ovat tervetulleita myös ei-jäsenet.
 
Olemme luennoinut mm. Väestöliitolle, Åbo Akademille sekä Turun AMK:lle ja teemme yhteistyötä Turun seudun Seta ry:n sekä Turku Pride ry:n kanssa. Baletin oma blokki on kulkenut Turku Pride -kulkueessa jo usean vuoden ajan ja vuosina 2018-2019 Turun Baletti on ollut myös yksi Turku Pride -tapahtuman sponsoreista.
 

Kalenteri

Elokuu
2.8. Iltakoulu
17.8. Kokous & Miitti
20.8. Pride: Info & Miitti

21.8. Pride: Kinkyt workshopit
23.8. Pride: Paneelikeskustelu
24.8. Pride: Kulkue ja puisto
24.8. Pride: Iltabileet
31.8. Marskimiitti

Syyskuu
6.9. Tossumiitti
14.9. UnderGround
21.9. Bussimatka TAFF
27.-29.9. Syysmökki
28.9. Syyskokous
28.9. Kuukausikokous

Lokakuu
4.10. Tossumiitti
12.10. Fetish Club
16.10. Lautapeli-ilta
26.10. Selkäsaunailta

Marraskuu
1.11. Tossumiitti
22.-24.11. Pikkujoulumökki

Joulukuu
6.12. Tossumiitti