25.1.2020 Uusien Info

Turun Baletti: Uusien Info
Lauantaina 25.1.2020 klo 19:15-20:00
Show Time, Käsityöläiskatu 10 Turku
Maksuton, K-18
 
Mitä bileissä tapahtuu? Mitä saa tehdä ja mitä ei? Onko pakko tehdä jotain? Millaista on turvallinen juhliminen? Keneltä, koska ja miten kysyn kun uteliaisuus iskee?
 
Näihin kysymyksiin saat vastauksia näppärästi Uusien Infossa, juuri ennen Turun Baletin Fetish Clubia, samassa paikassa missä bileetkin pidetään.
 
Infotilaisuus on tarkoitettu erityisesti uusille juhlijoille ja hiljattain BDSM:stä, fetisseistä ja ylipäätään kinkyskenestä kiinnostuneille. Nyt sinulla on helppo tilaisuus päästä kurkkaamaan hyvin matalan kynnyksen yli mitä bileissä tapahtuu.
 
Infon aiheena on yleisiä BDSM:ään liittyviä pelisääntöjä, ohjeita, turvallisuustekijöitä, käytössääntöjä, bile-etikettiä ja Turun Baletin toimintaa. Aikaa on varattu myös kysymyksille, keskusteluille ja biletilaan tutustumiselle.
 
Tilaisuus on maksuton eikä velvoita osallistumaan bileisiin. Pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää sisäänpääsyyn, mutta ole ajoissa paikalla sillä ovi on lukossa.
 
Tervetuloa!

25.1. Fetish Club: Uniformal

Uniformal 2020 600x820

Fetish Club: Uniformal
Lauantaina 25.1.2020 klo 20:00-02:30
Show Time, Käsityöläiskatu 10, Turku
Liput: 20 € tai 10 € kinky-yhdistysten & TuSetan jäsenille (vain käteinen)
K-18 / ei pukeutumiskoodia

Turun Baletin vuosi 2020 käynnistyy perinteisesti Fetish Club: Uniformalin tahdissa!

Tapahtumaa juhlitaan ShowTime -ravintolassa klo 20:00-02:30 - juhlimme puoli tuntia totuttua pidempään sillä aamukampa on tyhjä, TJ-0 häämöttää ja tämä on toistaiseksi viimeinen lauantai-klubimme kyseisessä paikassa!

Tapahtumassa ei ole pukeutumiskoodia, mutta univormut antavat teemana lukuisia vaihtoehtoja, ammattikuntaan katsomatta! Monenlaisen silmänruokana toimivan sotisovan lisäksi tapahtumassa on tarjolla maksuttomat arpajaiset ja lavalla nähdään keskiyön jälkeen valon ja lämmön leikkiä.

Turun Baletin dungeon-laitteet ovat juhlijoiden käytettävissä koko illan ajan, ja henkilökuntamme on valmiina neuvomaan niiden käytössä. Loistavat deejiit pitävät huolen viihtyvyydestä aina pikkutunneille asti.

Juhlatilassa on “selfiepiste”, jossa voit käydä ottamassa kuvia itsestäsi. Huomioithan muut bilettäjät, valokuvaus muualla on ehdottomasti kiellettyä!

Uutena tapahtumasta löydät Turun Baletin jäsenpisteen - lipunmyyntitiskin toisessa päässä on mahdollisuus hoitaa jäseneksi liittymistä sekä jäsenyyden uusintaa ja pisteellä on päivystys klo 21-23. Tämän lisäksi aulassa toimii perinteinen kinky-kirppis jonne kannattaa tuoda turhaksi jääneitä asuja, kenkiä, leluja ja muuta sopivaa rekvisiittaa. Hinnoittele tuotteesi + merkkaa nimimerkkisi tuotteeseen jo valmiiksi kotona vaikkapa maalarinteipillä, nouda rahat/myymättä jääneet tuotteet kirppiksen sulkeutuessa klo 24 - simppeliä!

Tervetuloa viihtymään ja viettämään iltaa särmässä seurassa!

Kalenteri

Tammikuu
3.1. Tossumiitti
25.1. Uusien info
25.1. Fetish Club: Uniformal
31.1. Risteily

Helmikuu
7.2. Tossumiitti
22.2. Selkäsaunailta

Maaliskuu
6.3. Tossumiitti

Huhtikuu
3.4. Tossumiitti

Toukokuu
8.5. Tossumiitti

Kesäkuu
5.6. Iltakoulu

Heinäkuu
3.7. Iltakoulu
27.7.-2.8. Mökkiviikko

Elokuu
7.8. Iltakoulu

Syyskuu
11.9. Tossumiitti
18.-20.9. Mökkiviikonloppu

Lokakuu
2.10. Tossumiitti

Marraskuu
6.11. Tossumiitti
21.11. Pikkujoulut

Joulukuu
4.12. Tossumiitti