Kalenteri

  

"Mitä kinkylle kuuluu?" -kyselyn tulokset

"Mitä kinkylle kuuluu?"-kyselyn tarkoitus oli anonyymisti kartoittaa Suomen kinkyjen kuulumisia. Halusimme tietää mitä Suomen BDSM/fetish/kinky-kansalle kuuluu tällä hetkellä. Kyselyn laati Turun BDSM yhdistys ry, joka on tunnettu myös nimellä Turun Baletti, ja se osoitettiin kaikille kinkyille riippumatta siitä, olivatko he Turun Baletin jäseniä tai eivät. Kyselyllä toivoimme saavamme tietoa siitä, miten alakulttuurimme voi kaikenkaikkiaan, millaisia tapahtumia tai palveluita kinkyt kaipaavat, ja voisimmeko me yhdistykset tai jokin muu taho tarjota niitä.

Kyselytutkimus toteutettiin avoimena ja anonyymina verkkokyselynä 21.8.-30.9.2015 välisenä aikana. Haluamme kiittää kaikkia kyselyn tekemisessä ja levittämisessä auttaneita henkilöitä. Turun Baletin "Mitä kinkylle kuuluu?"-työryhmään kuuluivat Countess, Dante, Jussi web, Sandels, Shelemenai ja Tetris. Raportin taitosta vastasi Jussi Web. Haluamme tietysti myös kiittää kaikkia 488 kinkyä, jotka käyttivät aikaansa kyselyyn vastaamiseen.

Tämä raportti on avoimesti ladattavissa yhdistyksemme kotisivuilta https://turunbaletti.fi/. Kyselyn vastauksista lähetetään yksityiskohtaisempi raportti kaikille Suomen kinky-yhdistyksille, Setalle ja Sexpolle. Toivomme että raportit poikivat keskustelua Suomen kinkyskenessä kaikista vastauksissa esiintulleista asioista. Turun Baletti pyrkii kehittämään omaa toimintaansa vastausten perusteella.

Jos haluat ottaa yhteyttä Turun Balettiin, sähköpostiosoitteemme on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kyselyn tulokset: MitaKinkylleKuuluu2015.pdf

Uutisia

Keväinen tervehdys Turun Baletilta!

Koronaviruksen aiheuttamien valtakunnallisten toimenpiteiden johdosta olemme päättäneet seuraavista muutoksista tuleviin tapahtumiin:

1.4.2020 Vinomiitti / siirtyy myöhempään ajankohtaan
3.4.2020 Tossumiitti / peruttu
30.4.2020 Vappumiitti / peruttu
8.5.2020 Tossumiitti / peruttu
16.5.2020 Fetish Club / peruttu
23.5.2020 Marskimiitti / peruttu

Yhdistyksen sääntöjen mukaan kevätkokous on pidettävä 30.4.2020 mennessä. Vallitsevan tilanteen johdosta yhdistyksen hallitus on päättänyt, 2019 sekä 2020 toiminnantarkastajien hyväksynnällä, poiketa säännöistä ja järjestää kevätkokouksen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Seuraava kaikille avoin kuukausikokous järjestetään todennäköisesti kesäkuussa, tiedotamme asiasta lisää myöhemmin.

Toivomme kaikille jäsenillemme, seuraajille sekä yhteistyökumppaneillemme vakavasta tilanteesta huolimatta hyvää terveyttä sekä mukavaa kevättä!

JÄSENASIAT

Vuoden 2019 jäsenyyden voimassaolo on päättynyt 29.2.2020. Vuoden 2020 jäsenmaksun voi suorittaa helpoiten verkkokaupassamme - jäsenmaksu vuodelle 2020 on 15,00 € ja jäsenyys on voimassa 28.2.2021 saakka. Lue lisää täältä.

Ajantasaisen listan kaikista vuoden 2020 jäseneduista löydät nettisivuiltamme!