12.10.2019 Uusien Info

Turun Baletti: Uusien Info
Lauantaina 12.10.2019 klo 19:15-20:00
Show Time, Käsityöläiskatu 10 Turku
Maksuton, K-18

Mitä bileissä tapahtuu? Mitä saa tehdä ja mitä ei? Onko pakko tehdä jotain? Millaista on turvallinen juhliminen? Keneltä, koska ja miten kysyn kun uteliaisuus iskee?

Näihin kysymyksiin saat vastauksia näppärästi Uusien Infossa, juuri ennen Turun Baletin Fetish Clubia, samassa paikassa missä bileetkin pidetään.

Infotilaisuus on tarkoitettu erityisesti uusille juhlijoille ja hiljattain BDSM:stä, fetisseistä ja ylipäätään kinkyskenestä kiinnostuneille. Nyt sinulla on helppo tilaisuus päästä kurkkaamaan hyvin matalan kynnyksen yli mitä bileissä tapahtuu.

Infon aiheena on yleisiä BDSM:ään liittyviä pelisääntöjä, ohjeita, turvallisuustekijöitä, käytössääntöjä, bile-etikettiä ja Turun Baletin toimintaa. Aikaa on varattu myös kysymyksille, keskusteluille ja biletilaan tutustumiselle.

Tilaisuus on maksuton eikä velvoita osallistumaan bileisiin. Pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää sisäänpääsyyn, mutta ole ajoissa paikalla sillä ovi on lukossa.

Tervetuloa!

12.10.2019 Fetish Club Masquerade

2019 10 12 Fetish Club Masquerade

Turun Baletti: Fetish Club Masquerade
Lauantaina 12.10.2019 klo 20-02 (sisäänpääsy 01 saakka)
Show Time, Käsityöläiskatu 10, 20100 Turku
Liput: 20€ / 10€ (kinky-yhdistysten & TuSetan jäsenille) VAIN KÄTEINEN!
K-18 / ei pukeutumiskoodia

Turun Baletin naamiaisteemainen Fetish Club valtaa jälleen syksyisen Turun ja ShowTimen!

Fetish Clubilla ei ole pukeutumiskoodia, mutta perinteiset kinky/fetish-asut ovat erittäin tervetulleita ja teeman mukaan voit liittää asuusi kaikkea naamioista ihomaaliin - käytä vapaasti mielikuvitustasi! Kuten aina ennenkin, teema on vain antamassa inspiraatiota, ei rajoittamassa ketään eli tulkaa sellaisina kuin olette ja nauttikaa bileistä! Vaatteet saa vaihdettua paikan päällä ja narikka kuuluu lipun hintaan.

Turun Baletin lukuisat dungeon-laitteet ovat juhlijoiden käytettävissä koko illan ajan ja tapahtumasta löydät ainakin kippikrossin, bondagetuolin, häpeäpuun, useita pukkeja sekä riiputtimen - lisäksi lukittavassa sivuhuoneessa on tarjolla seinällä kiinteä krossi sekä panokone. Mihinkään toimintaan ei tarvitse osallistua, hengailu ja toisten katselu kohteliaan etäisyyden päästä toimii myös hyvin. Toisaalta jos jokin kiinnostaa, staffimme on valmiina opastamaan sinua laitteiden käytössä ja Baletin piiskuri voi myös tarjota halutessasi kokemuksia.

Fetish Clubilla noudatetaan kinkybileiden perinteistä etikettiä eli muita ei saa koskea ilman lupaa ja muiden sessioita ei pidä kommentoida eikä muutenkaan sekaantua. Valokuvaus on ehdottomasti kiellettyä muualla paitsi selfie-pisteessä, samoin osanottajien henkilöllisyyksien ja tekemisten paljastaminen ulkopuolisille. Selfie-pisteen löydät pukeutumistilan perältä, huomioi kuitenkin aina muut bilettäjät! Jos kohtaat ongelmatilanteita kuten kännykällä kuvaamista tai ei-toivottua lähentelyä, pyydä apua staffiltamme jotka tunnistat Turun Baletin oranssista kaulanauhasta ja nimilapusta.

Tuttuun tapaan löydät Fetish Clubilta kinky-kirppiksen jonne voit tuoda turhaksi jääneitä asuja, kenkiä, leluja ja muuta sopivaa rekvisiittaa. Merkitse tuotteesi valmiiksi jo kotona hinnalla ja nimimerkilläsi, tuo tuote Baletin infotiskille (aulan biljardipöytä) ja nouda rahat/myymättä jääneet tuotteet kirppiksen sulkeutuessa klo 24.

Infotiskiltä voit myös hankkia tai uudistaa jäsenyytesi vuodelle 2020 - normaalihintaisen lipun tapahtumaan maksaneille hyvitetään jäsen-alennus jäsenmaksussa. Jäsenyyden eduista voit lukea lisää täältä.

Ensikertalaiset ovat myös erittäin tervetulleita juhlimaan ja järjestämmekin suositun Uusien Infon juuri ennen bileitä, lue siitä lisää täältä!

Lähin hotelli juhlapaikalta on korttelin päässä sijaitseva Omenahotelli ja kadunvarsipysäköinti Turun keskustassa on viikonloppuisin ilmaista launtaisin klo 15:00 alkaen.

Masqueraden tiukkoja tahteja rytmittävät DJ:t aina pikkutunneille saakka, illan aikana puikoissa: Kidbionic b2b Jen K sekä Dj Mekha.

Tervetuloa!

Kalenteri

Syyskuu
6.9. Tossumiitti
14.9. UnderGround
21.9. Bussimatka TAFF
27.-29.9. Syysmökki
28.9. Syyskokous
28.9. Kuukausikokous

Lokakuu
4.10. Tossumiitti
12.10. Fetish Club
16.10. Lautapeli-ilta
26.10. Selkäsaunailta

Marraskuu
1.11. Tossumiitti
22.-24.11. Pikkujoulumökki

Joulukuu
6.12. Tossumiitti