Fetish Club 42 - Iholla

Fetish Club 42 - Iholla

La 15.03.2014
klo 20 - 02
Show Time
Käsityöläiskatu 10 Turku
Liput: 12€ / 8€ (kinky-yhdistysten & setan jäsenet) + eteispalvelumaksu 3,5€

Turun Baletin Fetish Club 15.3 tulee iholle! Kylmä aika alkaa olla ohi ja pikkuhiljaa voi vaatetusta vähentää...

Voit tulla juhlimaan hyvin vähäisissä hepenissä tai lähes vailla rihman kiertämää tai – kuten aina fetish clubillemme – juuri siinä asussa, jossa tunnet olosi parhaaksi. Kyseessä on siis jälleen kerran tapahtuma, jossa ei tarvtse noudattaa pukeutumiskoodia, ei tarvitse olla jäsen osallistuakseen ja voi tulla tutustumaan itseensä, muihin sekä Turun Balettiin lämpimässä ja vapautuneessa ympäristössä.

Illan aikana lavalla nähdään miten jättää väliaikaisia koristuksia – jälkiä – iholle ja miten monin eri tavoin kehoa voidaan koskettaa ja käsitellä.

Paikalla on myös Plastic Triben edustaja esittelemässä ja myymässä silikonikoruja, jotka ovat näyttäviä ja iholle ystävällisiä. Lisäksi mukana on Whiphunt Studio sekä kinky-kirppis, jonne voit tuoda omia tavaroitasi myyntiin tai löytää itsellesi aarteita. Pikadeiteiltä voit sitten tehdä ihan toisenlaisia löytöjä... Luvassa myös tietoa tulevista kesän isoista dresscode bileistä.

Tule koskettamaan ja kosketetuksi – mutta vain luvan kanssa!

Huom. Pääsylipun ostaminen ja narikan maksaminen ovat nyt erilliset maksutapahtumat ja molempien maksutapa on käteinen. Kuten jo vuoden ensimmäisellä Fetish Clubilla, pukukoodin mukainen pukeutuminen ei enää vaikuta lipun hintaan. Vain jäsenet pääsevät sisään halvemmalla. Jäseneksi voi liittyä heti saapuessaan ja saada välittömästi jäsenetuuden käyttöönsä eli edullisemman pääsylipun.

Kalenteri

  

Viimeksi päivitetyt artikkelit