Jäseneksi

Toivotamme sinut tervetulleeksi kasvavaan joukkoomme!

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä luonnollinen, täysi-ikäinen henkilö, joka haluaa toimia yhdistyksen tarkoitusperien toteuttamiseksi.

Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa sinut kaikkin jäsenetuihin, mahdollistaa osallistumisen yhdistyksen toiminnan kehittämiseen Baletin foorumilla ja tärkeimpänä tukee Baletin toiminnan jatkumista. Lue lisää kuinka jäsenenä voit olla mukana toiminnassa.

Tarvitsemme jäseniltämme seuraavat tiedot:

  • Nimimerkki
  • Sähköpostiosoite
  • Täydellinen nimi (suku- ja etunimet) *
  • Kotikunta *
  • Postiosoite jäsenkortin toimittamiseen

* Yhdistyslaki 26.5.1989/503 3. luvun 11 §

Näitä tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisina. Lue tietosuojaselosteemme jäsenrekisteristä.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksumme vuonna 2022 on 15 € ja se on voimassa 28.2.2023 saakka.

Maksamalla jäsenmaksun vahvistat että haluat olla Turun BDSM-yhdistys ry (3056976-7) jäsen, olet täysi-ikäinen ja sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.

1) Helpoiten maksat / uusit jäsenmaksusi verkkokaupassamme. Verkkokauppa kysyy sinulta tarvittavat tiedot. Voit maksaa myös useamman jäsenyyden samalla kertaa kunhan sinulla on siihen lupa kaikilta liittyjiltä.

2) Jäsenmaksun voi suorittaa myös käteisellä Fetish Clubeillamme ja joissain kokouksissa sekä miiteissä.

Jäsenkortti toimitetaan sinulle postitse noin kahden viikon kuluessa mutta voit myös sopia sähköpostitse viestittämällä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  että noudat kortin jostain tapahtumastamme.

Kun rekisteröidyt Baletin foorumille käyttäen ilmoittamaasi nimimerkkiä ja sähköpostiosoitetta, maksun saavuttua käyttöoikeutesi päivitetään jäsentasolle ja saat laajemman näkymän moneen alueeseen. Baletin foorumin käyttöoikeudet tarkistetaan vuosittain maaliskuun alussa ja vain jäsenmaksun suorittaneet säilyttävät foorumilla jäsentason.