Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenille on tarjolla lukuisia alennuksia ja etuja. Lisää tietoa jäsenalennuksista ja esimerkiksi alennuskoodit löydät Baletin foorumilta. Osion näkeminen edellyttää rekisteröitymistä foorumille sekä Baletin jäsenyyden.

Pysyvät jäsenedut

Turun Baletti
Yhdistyksen jäsenenä saat alennuksen sisäänpääsystä useimpiin tapahtumiimme.

Muut suomalaiset kinky-yhdistykset
Yhdistyksen jäsenenä saat alennuksen sisäänpääsystä useimpiin paikallisyhdistysten bileisiin Baletin jäsenkortilla.

Turun seudun Seta ry
Yhdistyksen jäsenenä saat alennuksen sisäänpääsystä useimpiin tapahtumiin (esim. OMQ, Vinokino) Baletin jäsenkortilla.

BDSM-baari
Yhdistyksen jäsenenä saat nauttia BDSM-baarissa rajoittamattomasta yksityisviestilaatikosta kun liität tunnuksesi Baletin ryhmään profiilisi tiedoissa.

Ravintola Show Time
Yhdistyksen jäsenenä sisäänpääsy narikan hinnalla + hana- ja virvoitusjuomista alennusta kun esität jäsenkorttisi tiskillä. Nämä alennukset eivät ole voimassa Fetish Club-iltoina.

2019 jäsenedut yhteistyökumppaneilta aakkosjärjestyksessä

Antishop

Yhdistyksen jäsenenä saat myymälästä -10% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Antishop, Erotiikan Megastore & Seksuaaliterveyskauppa. Suomen suurin tuotevalikoima, yli 14 000 tuotenimikettä. 400 neliön myymälä Jyväskylässä.

Aurinkoiseksi

Yhdistyksen jäsenenä saat -15% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS).

Bella Cosa

Erotiikkaliike Turussa.

Club Abzint (SWE)

Yhdistyksen jäsenenä voit hankkia tapahtumalippuja maksamatta Club Abzintin jäsenmaksua.

Copacabana

Erotiikkaliike Turussa.

Cybershop

Yhdistyksen jäsenenä saat -15% alennuksen Baletin jäsenkortilla kaikista myymälöistä!

Flesh.fi

Yhdistyksen jäsenenä saat -15% alennuksen verkkokaupasta koodilla!

Keltainen Ruusu

Yhdistyksen jäsenenä saat -20% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Latex by Tiina Rikala

Yhdistyksen jäsenenä saat -15% alennuksen mittatilausasuista ja valmiista tuotteista Baletin jäsenkortilla.

Tiina Rikala valmistaa uniikit lateksiasut toiveiden ja mittojen mukaan. Lateksin lisäksi käsissä taipuvat myös muut materiaalit, saatavissa myös Wanhan ajan Oikeat Korsetit, uniikit ja persoonalliset hääpuvut ja esimerkiksi pvc-asut. Myös vaatteiden korjaus & tuunaus-palvelu.

Nahkapaja SakMir

Yhdistyksen jäsenenä saat -10% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Suutari- ja ompelualan yritys Turun keskustassa. Mittatilauksena mm. nahasta kahleet, pannat ym. ja olemassaolevien korjaukset ja muokkaukset.

Optikko Niskala

Yhdistyksen jäsenenä saat erilaisia alennuksia Baletin jäsenkortilla.

Silmälasit linsseineen -20% / aurinkolasit -25% / piilolinssinesteet BioSoak 360ml x 3ploa yht. 25€.

Lisäksi edulliset piilolinssit, riippuen merkistä ja onko kyseessä kertakäyttö-, kuukausi-, tooriset- tai värilliset piilolinssit.

Pinky.fi

Yhdistyksen jäsenenä saat -15% alennuksen verkkokaupasta koodilla!

Punanaamio Turku

Yhdistyksen jäsenenä saat -10% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Maahantuomme kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne.

Tiia Forsström Seksuaalineuvonta

Yhdistyksen jäsenenä saat -20% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Seksuaaliterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)

Turun Sarjakuvakauppa

xxxParadise

Yhdistyksen jäsenenä saat -15% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Kalenteri

Marraskuu