Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenille on tarjolla lukuisia alennuksia ja etuja, tässä osa niistä! Lisää tietoa jäsenalennuksista ja esimerkiksi alennuskoodit löydät Baletin foorumilta. Osion näkeminen edellyttää rekisteröitymistä foorumille sekä Baletin jäsenyyden. Ajantasaiset ohjeet jäseneksi liittymisestä tai jäsenyyden uusimisesta löydät täältä.

Jäsenedut 2020
(8.7.2020 mennessä vahvistetut)

Järjestöt ja tapahtumajärjestäjät

Turun Baletti
Yhdistyksen jäsenenä saat alennuksen sisäänpääsystä useimpiin tapahtumiimme.

Muut suomalaiset kinky-yhdistykset
Yhdistyksen jäsenenä saat alennuksen sisäänpääsystä useimpiin paikallisyhdistysten bileisiin Baletin jäsenkortilla.

Turun Seudun Seta ry
Yhdistyksen jäsenenä saat alennuksen sisäänpääsystä useimpiin tapahtumiin (esim. OMQ, Vinokino) Baletin jäsenkortilla.

Club Abzint (SWE)
Yhdistyksen jäsenenä voit hankkia tapahtumalippuja maksamatta Club Abzintin jäsenmaksua.

Club X
Yhdistyksen jäsenenä saat alennuksen sisäänpääsystä Club X:n omiin tapahtumiin Baletin jäsenkortilla.

Club X on ensimmäinen kuukausimaksullinen BDSM-yksityisklubi Suomessa. Klubi tarjoaa mainiot sessiointimahdollisuudet jäsenilleen. Klubilla on suuri bile- ja sessiointitila, jossa on käytettävissä runsas valikoima laitteita, kuusi erillistä tilaa, joista kaksi muusta klubista erotettavissa olevassa kaksiossa sekä tilava sauna ja saunalounge.

BDSM-baari
Yhdistyksen jäsenenä saat nauttia BDSM-baarissa rajoittamattomasta yksityisviestilaatikosta kun liität tunnuksesi Baletin ryhmään profiilisi tiedoissa.

Ravintola Show Time
Yhdistyksen jäsenenä sisäänpääsy narikan hinnalla + hana- ja virvoitusjuomista alennusta kun esität jäsenkorttisi tiskillä. Nämä alennukset eivät ole voimassa Fetish Club-iltoina.

Kauppiaat ja muut palveluntarjoajat

Antishop
Yhdistyksen jäsenenä saat myymälästä -10% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Antishop, Erotiikan Megastore & Seksuaaliterveyskauppa. Suomen suurin tuotevalikoima, yli 14 000 tuotenimikettä. 400 neliön myymälä Jyväskylässä.

Aurinkoiseksi - seksuaalineuvonta
Yhdistyksen jäsenenä saat -15% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS).

Bella Cosa

Liike suljettu 04/2020 Copacabana

Cybershop
Yhdistyksen jäsenenä saat -15% alennuksen Baletin jäsenkortilla kaikista myymälöistä!

Flesh.fi
Yhdistyksen jäsenenä saat -15% normaalihintaisista verkkokaupan tuotteista koodilla.

Keltainen Ruusu
Yhdistyksen jäsenenä saat -20% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Latex by Tiina Rikala
Yhdistyksen jäsenenä saat -15% alennuksen mittatilausasuista ja valmiista tuotteista Baletin jäsenkortilla.

Tiina Rikala valmistaa uniikit lateksiasut toiveiden ja mittojen mukaan. Lateksin lisäksi käsissä taipuvat myös muut materiaalit, saatavissa myös Wanhan ajan Oikeat Korsetit, uniikit ja persoonalliset hääpuvut ja esimerkiksi pvc-asut. Myös vaatteiden korjaus & tuunaus-palvelu.

Nahkapaja SakMir
Yhdistyksen jäsenenä saat -10% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Suutari- ja ompelualan yritys Turun keskustassa. Mittatilauksena mm. nahasta kahleet, pannat ym. ja olemassaolevien korjaukset ja muokkaukset.

Pinky.fi
Yhdistyksen jäsenenä saat -15% kaikista verkkokaupan tuotteista (myös jo alennetuista) koodilla.

Punanaamio Turku
Yhdistyksen jäsenenä saat -10% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Maahantuomme kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne.

Tiia Forström Seksuaalineuvonta

Yhdistyksen jäsenenä saat -20% alennuksen Baletin jäsenkortilla.

Seksuaaliterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS).

Turun Sarjakuvakauppa

Varusteleka
Yhdistyksen jäsenenä saat -10% normaalihintaisista verkkokaupan tuotteista koodilla.
(voimassa 29.2.2020 saakka)

xxxParadise
Yhdistyksen jäsenenä saat -15% alennuksen Baletin jäsenkortilla.