Kannatusjäsenyys

Voit liittyä myös yhdistyksen kannatusjäseneksi joka tukee yhdistyksen toiminnan jatkumista. Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä yksityishenkilö, yritys tai yhteisö.

Kannatusjäsenyys on voimassa kuten normaali jäsenyys, aina seuraavan vuoden helmikuun loppuun.

Kannatusjäsenille ei luovuteta jäsenkorttia eikä myönnetä jäsenoikeuksia foorumille.

Kannatusjäsenen nimi voidaan tämän niin halutessa julkaista yhdistyksen nettisivujen yhteistyökumppanit -osiossa.

Tiedot, jotka tarvitsemme kannatusjäseneltä ovat:

Yksityishenkilö:

• Etu- ja sukunimi
  • Kotipaikka
  • Sähköpostiosoite

Yritys tai yhteisö:

• Nimi
  • Y-tunnus/rekisteritunnus
  • Kotipaikka
  • Yhteyshenkilön etu- ja sukunimi
  • Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Näitä tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisina ja ne ovat maksimissaan kolmen henkilön saatavilla: puheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan. Lue tietosuojaselosteemme jäsenrekisteristä.

Kannatusjäsenmaksu

Kannatusjäsenmaksumme on vuonna 2020 50 € (yksityishenkilöt) / 100 € (yritykset ja yhteisöt) ja se on voimassa seuraavan vuoden helmikuun loppuun (29.2.2021).

Maksamalla jäsenmaksun vahvistat että haluat olla Turun BDSM-yhdistys ry (Y-tunnus: 3056976-7) kannatusjäsen, olet täysi-ikäinen (yksityishenkilöt) / sinulla on allekirjoitusoikeus (yritykset ja yhteisöt) ja sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.

1) Helpoiten maksat / uusit Turun Baletin kannatusjäsenyyden verkkokaupassamme. Verkkokauppa kysyy sinulta tarvittavat tiedot.

2) Verkkokaupan lisäksi voit myös liittyä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sisältäen yllä luetellut tiedot sen mukaisesti oletko yksityishenkilö vai yritys/yhteisö. Tämän jälkeen maksa kannatusjäsenmaksu 50 € (yksityishenkilöt) / 100 € (yritykset/yhteisöt) yhdistyksen pankkitilille FI46 5711 1320 0273 75 ja kirjoita maksun viestiin etu- ja sukunimesi (yksityishenkilöt) / nimi (yritykset/yhteisöt)

3) Kannatusjäsenmaksun voi suorittaa myös käteisellä Fetish Clubeillamme ja etukäteen sopien joissain miiteissä.

Kalenteri

Tammikuu