Fetish Club

Fetish Club on kaikille avoin tapahtuma, jollaisia Turun Baletti järjestää 2 - 4 kertaa vuodessa. Paikalle saapuu yleensä 80-120 kinkyilystä kiinnostunutta konkarista ensikertalaiseen.

Fetish Clubilla ei ole pukeutumiskoodia mutta suurin osa vieraista ja staffistamme pukeutuu silti fetisistisesti, joten voit hyvin kokeilla samaa oman asusi kanssa niin paljon tai vähän kuin haluat. Narikka sisältyy yleensä lipun hintaan ja Fetish Clubilla on käytettävissä siistiä pukeutumistilaa niille, jotka haluavat viritellä asunsa kuntoon vasta paikanpäällä. Joskus illalle on annettu teema josta voi ammentaa ideoita pukeutumiseensa.

Bileissä on DJ soittamassa musiikkia, sekä suurin osa Baletin dungeon-laitteista vapaasti vieraiden käytettävissä. Illan aikana on toisinaan pari pienimuotoista ohjelmanumeroa ja lava on monesti myös avoin innokkaille esiintyjille. Vaikka tapahtumamme useimmiten järjestetäänkin eroottisista tanssijoistaan tunnetussa yökerhossa, ei klubi-iltoina tätä ohjelmaa kuitenkaan ole tarjolla. Niin sanottua darkroomia, joka on tietyissä tapahtumissa tarkoitettu intiimimpään kahdenkeskiseen toimintaan, klubeilla ei ole.

Fetish Clubilla noudatetaan bile-etikettiä eli valokuvaus bileissä on kielletty, samoin osanottajien henkilöllisyyksien ja tekemisten paljastaminen ulkopuolisille. Mihinkään toimintaan ei tarvitse osallistua, hengailu ja toisten katselu kohteliaan etäisyyden päästä toimii hyvin. Toisaalta jos jokin kiinnostaa, staffimme on valmiina opastamaan sinua laitteiden käytössä ja yleensä tarjolla on myös Baletin piiskuri tarjoamassa kokemuksia. Lue lisää bile-etiketistä.

Etikettiä, järjestystä ja muuta hyvää menoa vahtivat bilevalvojamme. He neuvovat tarvittaessa laitteiden käytössä ja heidät, kuten muunkin vuorossa olevan staffin, tunnistaa Turun Baletin neon-oranssista staffinauhasta ja nimilapusta.

Jo vakiintuneena osana Turun Baletin Fetish Clubeja toimii kinkykirppari, jossa voi myydä tai ostaa hyväkuntoista, itselle tarpeetonta alan tavaraa laidasta laitaan. Hinnoittele tuotteesi + merkkaa nimimerkkisi jo valmiiksi kotona vaikkapa maalarinteipillä, nouda rahat/myymättä jääneet tuotteet kirppiksen sulkeutuessa klo 24. Kinkykirppis on maksuton.

Riskileikit

Turun Baletti on linjannut että järjestämissämme tapahtumissa neuloja tai neulottamista ei esiinny yleisön joukossa. Neulat ja niiden käyttö rajataan virallisiin esityksiin ja/tai erikseen määrätyille alueille, joiden sisällä neulat käytön jälkeen myös poistetaan ja purkitetaan asiaankuuluvasti, ja toimitetaan hävitettäväksi apteekkiin tai vastaavaan siihen soveltuvaan kohteeseen.

Sekä esiintymiseen että muuhun neulotukseen tulee etukäteen pyytää lupa hallitukselta noin viikkoa ennen tapahtumaa, jotta voimme varautua asiaankuuluvalla huolellisuudella. Samaa huolellisuutta edellytämme luvan hakijoilta.

Jotta turvallisuuteen panostaminen sujuu jatkossakin, voit infotiskiltämme (niissä bileissä joissa se on pystytetty) hankkia pikkurahalla mm. taskuun sopivia käsidesipulloja ja ihonpuhdistuslappuja, hyväksi toteamaamme laitteiden, välineiden ja muiden pintojen desinfiointisprayta sekä pieniä riskijäteastioita. Käsidesiä järjestetään myös yleisesti saataville, ja ikivihreä hittituote eli ilmaiset kumihanskat jatkavat edelleen voittokulkuaan. Näin omien varusteiden täydentäminen sujuu helposti jos jotain unohtui tai pääsee loppumaan.