Turun Baletti

Turun Baletti (virallisesti Turun BDSM-yhdistys ry) perustettiin vuonna 2001, josta alkaen olemme esitelleet BDSM-kulttuuria ja keränneet yhteen mm. fetissien, bondagen ja sadomasokismin suhteen uteliaita ihmisiä. Karsimme aiheeseen liitettyjä myyttejä ja väärinkäsityksiä, madallamme kynnystä lähestyä kinkyilyn maailmaa ja osoitamme, että sen eri alueita voi käsitellä myönteisesti ja yhteisöllisesti. logo white

Rakennamme avoimempaa, turvallisempaa ja suvaitsevampaa ympäristöä, jossa ajatusten ja ideoiden vaihto olisi helppoa. Yhdistyksessämme ihmiset voivat löytää kaltaistensa juttuseuraa ja tukea. Turun Baletti ei kuitenkaan ole deittipalvelu.

Järjestämme vapaaehtoisvoimin säännöllisesti klubi- ja baari-iltoja sekä bileitä, piknikkejä, työpajoja, mökkeilyä ja matkoja kinkyhengessä. Julkisiin tapahtumiimme ovat tervetulleita myös ei-jäsenet.

Tullaksesi mukaan Turun Balettiin sinulta vaaditaan vain täysi-ikäisyys, innostusta kinkyyn ja, tärkeimpänä, kunnioitusta muita kohtaan. Yhdistys on avoin kaikille ja sanoutuu irti kaikenlaisesta syrjinnästä.

Ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista ja muusta Turun Balettiin liittyvästä löydät osoitteesta www.turunbaletti.net tai Facebook-sivultamme.

Kalenteri

Syyskuu