10.12.2023
 
 
Alkuvuodesta 2020 alkunsa saaneesta Kinkyskenen Käsikirjasta on nyt saatavilla tuore painos, kera päivitetyn sisällön!
 
Vaikka sisältöä on päivitetty, on Kinkyskenen Käsikirjan tarkoitus vieläkin sama; saavuttaa kinkymaailman uudet tulokkaat ja toimia tulkkina läpi lukemattomien termistöjen, sekä oppaana matkalla kohti turvallista toimintaa osana yhteisöä. Käsikirjan voi hankkia painettuna kappaleena verkkokaupasta, tapahtumien jäsenpisteeltä ja täysin ilmaiseksi PDF-muodossa verkkosivuiltamme.
 
Eikä tässä vielä kaikki! Jos huomaat käsikirjasta uupuvan jotain mielestäsi oleellista, niin hätä ei ole tämän näköinen. Koska Kinkyskenen Käsikirja ei ole kiveen hakattu, sitä tullaan aika-ajoin päivittämään ja näin ollen otamme edelleen mielellämme vastaan kehitysehdotuksia Käsikirjaa koskien. Yhteyttä meihin voit ottaa sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jäsenillä on käytettävissä myös aihekanava Discordin puolella.
 
BDSM-yhdistys Turun Baletti ry kiittää kaikkia Käsikirjan tekstiin, kuviin sekä taittamiseen osallistuneita!
 

23.8.2022

Alkuvuodesta 2020 Turun Baletissa aloitettiin kehittämään alunperin työnimellä "ABC-vihkonen" kulkevaa tiivistettyä tietopakettia kinkyilyn maailmasta.

Tavoitteenamme oli, että esimerkiksi Uusien Infoon osallistuville voitaisiin antaa kotimatkalle mukaan paperinen muistivihkonen, joka sisältäisi paitsi infossa läpikäydyt asiat, myös syväluotaavamman perehdytyksen turvalliseen toimintaan yhteisössä, sekä jonkinlaisen listauksen kinkysanastoa avattuna niiden merkityksellä.

Koronan johdosta kasvotusten järjestettävät aivoriihet asian tiimoilta jäivät vähäisiksi, mutta kokonaisuutta saatiin onneksi työstettyä myös etänä foorumimme avulla, ja nyt viimeinkin elokuussa 2022 olemme saapuneet siihen hetkeen, jolloin julkaisemme ensimmäisen painoksen "Turun Baletti: Kinkyskenen käsikirja aloittajalle" -oppaasta!

Käsikirja on saatavilla mm. Uusien Infossa, miiteissä, bileissä sekä kotiin postitettuna. Lisäksi se on vapaasti ladattavissa PDF-muodossa yhdistyksen kotisivuilta.

Käsikirjan kehitystyö ei pysähdy tähän vaan sitä työstetään aina paremmaksi seuraaviin painoksiin. Otamme ilolla vastaan kommentteja oppaan sisällöstä sekä sieltä mahdollisesti puuttuvista asioista, jotta voimme yhdessä yhteisönä kehittää siitä parhaan mahdollisen tuen niille, jotka ovat juuri ottamassa ensimmäisiä askeleitaan kinkyskenen ihmeellisessä maailmassa. Voit ottaa osaa keskusteluun foorumillamme, BDSM-baarissa tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Turun BDSM-yhdistys ry / Turun Baletti kiittää lämpimästi kaikkia Käsikirjan tekstien- sekä kuvitusten tekoon osallistuneita!

TULEVAT TAPAHTUMAT