Turun Baletti järjestää vuosittain 2-4 bileet ja nämä tapahtumat ovat kaikille avoimia. Tapahtumiin myydään yleensä sekä normaali- että jäsenhintaisia lippuja ja jäsenhintaiseen lippuun ovat oikeutettuja kaikkien suomalaisten kinky/fetish-yhdistysten sekä TuSetan jäsenet. Osassa tapahtumista on pakollinen dresscode josta kerrotaan aina tarkemmin tapahtuman kuvauksessa.

Jäsenhintaiset liput

Tapahtumien jäsenhintaista sisäänpääsyä varten tulee vieraiden esittää lipunmyynnissä vuosiluvullinen jäsenkortti kuluvalta kaudelta.

SMFR ry jäsenet: Vuosiluvuttoman kesto-jäsenkortin omaavan vieraan tulee todistaa lipunmyynnissä kyseisen kortti-id:n jäsenmaksun voimassaolo omaa älypuhelinta/tablettiaan käyttäen, täyttämällä kortin id jäsenmaksutietokannan tarkistuskenttään ja painaen validiointia.

Club Abzint jäsenet: Saapuessanne Turun Baletin tapahtumaan, kirjaudu Club Abzintin verkkosivuille omaa älypuhelinta tai tablettiasi käyttäen ja esitä lipunmyyjälle CA-jäsenkorttisi voimassaoloaika, jotta saat ostaa jäsenhintaisen lipun.

Fetish Club

Muutaman kerran vuodessa järjestettävä Fetish Club kerää yleensä 90-130 kinkyilystä kiinnostunutta vierasta konkarista ensikertalaiseen.

Fetish Clubilla ei ole pukeutumiskoodia mutta suurin osa vieraista ja staffistamme pukeutuu silti kinkysti, joten voit hyvin kokeilla samaa oman asusi kanssa niin paljon tai vähän kuin haluat. Narikka sisältyy yleensä lipun hintaan ja Fetish Clubilla on käytettävissä siistiä pukeutumistilaa niille, jotka haluavat viritellä asunsa kuntoon vasta paikanpäällä. Joskus illalle on annettu teema josta voi ammentaa ideoita pukeutumiseensa.

Bileissä on DJ soittamassa musiikkia, sekä suurin osa Baletin dungeon-laitteista vapaasti vieraiden käytettävissä. Illan aikana on toisinaan pari pienimuotoista ohjelmanumeroa ja lava on monesti myös avoin innokkaille esiintyjille. Vaikka tapahtumamme useimmiten järjestetäänkin eroottisista tanssijoistaan tunnetussa yökerhossa, ei klubi-iltoina tätä ohjelmaa kuitenkaan ole tarjolla. Niin sanottua darkroomia, joka on tietyissä tapahtumissa tarkoitettu intiimimpään kahdenkeskiseen toimintaan, klubeilla ei ole.

Fetish Clubilla noudatetaan bile-etikettiä eli valokuvaus bileissä on kielletty, samoin osanottajien henkilöllisyyksien ja tekemisten paljastaminen ulkopuolisille. Mihinkään toimintaan ei tarvitse osallistua, hengailu ja toisten katselu kohteliaan etäisyyden päästä toimii hyvin. Toisaalta jos jokin kiinnostaa, staffimme on valmiina opastamaan sinua laitteiden käytössä ja yleensä tarjolla on myös Baletin piiskuri tarjoamassa kokemuksia. Lue lisää bile-etiketistä.

Etikettiä, järjestystä ja muuta hyvää menoa vahtivat bilevalvojamme. He neuvovat tarvittaessa laitteiden käytössä ja heidät, kuten muunkin vuorossa olevan staffin, tunnistaa Turun Baletin neon-oranssista staffinauhasta ja nimilapusta.

Jo vakiintuneena osana Turun Baletin Fetish Clubeja toimii kinkykirppari, jossa voi myydä tai ostaa hyväkuntoista, itselle tarpeetonta alan tavaraa laidasta laitaan. Hinnoittele tuotteesi + merkkaa nimimerkkisi jo valmiiksi kotona vaikkapa maalarinteipillä, nouda rahat/myymättä jääneet tuotteet kirppiksen sulkeutuessa. Kinkykirppis on maksuton.

Isot bileet

Vuosittaiset dresscode-bileet vaihtuvassa paikassa. Fetish clubeista poiketen pukukoodin noudattaminen on pääsyvaatimuksena bileisiin. Myös tapahtuman puitteet ovat suuremmat ja ohjelma näyttävämpää kuin klubeilla. Näissä tapahtumissa on voimassa sama bile-etiketti kuin pienempimuotoisissakin bileissä. Myös dungeon-välineistö on paikalla, sekä muut bileiden vakioelementit DJ:neen ja juontajineen. Ohjelmanumerot ja mukana juhlijoiden asut saattavat kuitenkin olla tavallista näyttävämpiä ja yleensä paikalle saavutaan hiukan kauempaakin. Dresscode-bileet järjestetään vain kerran vuodessa, joten ne ovat yleensä tapahtumia, joita odotetaan!

TULEVAT TAPAHTUMAT