Baletin kalenterissa on tänä vuonna ollut jo 29 tapahtumaa ja lisää seuraa heti tänäkin viikonloppuna vuoden kolmannen Fetish Clubin muodossa! Pitkin kesää on luvassa monenlaista miittiä ja kalenterimme tulee täydentymään myös Turku Pride-viikon tapahtumilla tämän kuun aikana. Lisäksi uusia Teematossuja, eli yhdistyksen jäsenten järjestämiä oman toiveaihepiirinsä mukaan teemoitettuja tapaamisia, suunnitellaan tasaisesti yhdistyksen Discordissa.

Aurinkoista alkanutta kesää kaikille uutiskirjeemme lukijoille!


TULEVIA TAPAHTUMIA

17.06. TB: Fetish Club (Utopia UG)
28.06. TB: Kuukausikokous (Ravintola Teini)
01.07. TB: Marskimiitti (Mannerheiminpuisto)
08.07. TB: Vinomiitti (Kupittaanpuisto)
24.-30.7. TB jäsenet: Mökkiviikko
05.08. TB: Marskimiitti (Mannerheiminpuisto)
26.08. TB: Fetish Club (Utopia UG)
01.09. TB: Tossumiitti (Panimoravintola Koulu)

Löydät tulevista tapahtumistamme ajantasaiset tiedot verkkosivuiltamme, jäsentapahtumien osalta Discordimme jäsenpuolelta.

AJANKOHTAISTA

Yhdistyksen uusi nimi
Yhdistyksemme virallinen nimi on muuttunut ja olemme nykyään BDSM-yhdistys Turun Baletti ry.

17.6. Fetish Club
Juhannusteemainen Fetish Clubimme valloittaa jälleen Utopian UG-klubin tämän viikon lauantaina. Vitsapaja, cuddle-nurkkaus, kinkyt juhannustaiat, BEP:n nahkamyymälä, klassiset bondage-laitteet ja Turun tyyliin tykin tanssitahdit odottavat juhlijoita koko illan aina kahdeksasta aamukahteen. Huomioithan että lipunmyynti tapahtumaan päättyy tänään 15.6.2023 klo 18:00 ja lippuja ei saa enää ovelta. Löydät tarkat tiedot tapahtumasta verkkosivuiltamme!

 

Digitaalinen jäsenkortti
Turun Baletti siirtyy usean muun yhdistyksen tavoin tavoin digiaikaan ja otamme tänään 15.6.2023 käyttöön digitaalisen jäsenkortin!

Digitaalinen jäsenkortti toimii kännykän tai tabletin selaimella ja se kertoo perinteisen pahvikortin tavoin jäsenen nimimerkin, jäsennumeron sekä mihin saakka jäsenmaksu on voimassa. Jäsenkortissa on myös QR-koodi, jonka lukemalla esimerkiksi toinen yhdistys tai yhteistyökumppanimme voi varmistaa että jäsenkortti on aito.

Kaikkia yhteistyökumppaneitamme on tiedotettu eilen 14.6. jäsenkorttimme muutoksesta eli kaikki jäsenedut jatkuvat katkeamatta! Digikortin lisäksi myös pahviset jäsenkortit ovat edelleen käytössä ja noudettavissa useimmista tapahtumistamme sekä tilattavissa postitse kotiin.

Sähköinen jäsenkortti on käytössä yhdistyksen jäsenille aina pienellä viiveellä, jäsenmaksun suorittamisesta n. 1-3 päivän jälkeen. Jäsenkorttiin pääsee suuntaamalla osoitteeseen https://kortti.turunbaletti.fi ja syöttämällä aukevalle verkkosivulle nimimerkkinsä - tämän jälkeen jäsenrekisteriimme tallennettuun sähköpostiosoitteeseen saapuu sähköposti jonka linkistä saa varsinaisen jäsenkortin auki selaimeen.

Jäsenkortista voi ottaa niin halutessaan talteen kuvakaappauksen, mutta kortti-kirjautuminen toimii myös koska tahansa uudestaan. Ainoastaan eri laitteella kirjautuessa joudut avaamaan uuden sähköpostilinkin, eli jäsenkortti on niin sanotusti aktiivinen vain yhdessä laitteessa kerrallaan.

HUOM! Mikäli syötetyn nimimerkin jäsenyys ei ole voimassa, tai ei ole vielä aktivoitunut, sähköpostia ei saavu. Mikäli sinulla on ongelmia digikortin käyttöönotossa tai mitä tahansa muuta kysyttävää, olethan yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!

 

Jäsenten mökkiviikko
Siitä on jo paljon kyselty ja kyllä se sieltä taas saapuu - nimittäin yhdistyksen jäsenten vuosittainen mökkiviikko! Kunhan tulevan viikonlopun bileet saadaan juhlittua, tarpeelliset tiedot ja ilmoittautumisohjeet mökille julkaistaan Discordin jäsenpuolella. Mikäli et ole vielä liittynyt mukaan verkkoyhteisöömme, suuntaa selaimesi osoitteeseen https://turunbaletti.fi/discord ! Discordista löydät myös kaikki jäsenedut alennuskoodeineen. Mikäli tarvitset apua käyttöönotossa, olethan yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Kuukausikokous
Turun Baletti järjestää noin kerran kuussa aivan kaikille toiminnastamme kiinnostuneille avoimia kuukausikokouksia. Kokouksissa käsitellään menneitä ja suunnitellaan tulevia tapahtumia, mietitään jäsenistön ja läsnäolijoiden aloitteesta esimerkiksi työpajoja ja yleisesti keskustellaan kaikesta miten yhdistyksen toimintaa voidaan kehittää ja mitä uutta sen kautta voimme tarjota yhteisömme jäsenille. Onko sinulla vaikka jokin aihe jonka haluaisit nähdä Teematossussa? Kutsumme sinut lämpimästi mukaan kertomaan siitä! Ja tämä ei siis tarkoita että päädyt samantien johonkin järjestäjäksi, tarjoamme vain mahdollisuuden tuoda esiin toiveita ja ajatuksia mitä yhteisönä voisimme yhdessä toteuttaa!

Kokouksissa on myös tarjolla ilmainen kahvi/tee/kaakao/limonadi baaritiskiltä salasanalla "Baletti". Seuraava kuukausikokous on 26.8. klo 18:00 Ravintola Teinin kabinetissa - Lämpimästi tervetuloa!

TULEVAT TAPAHTUMAT