Tammikuussa Baletissa lanseerattiin uusi tapahtumakonsepti Teematossu, jossa yhdistyksen jäsenet järjestävät teemoitettuja tapaamisia omien mielenkiinnonkohteidensa mukaisesti, yhdistyksen tarjotessa taustalle apua järjestelyihin, ja näitä järjestettiin 10kpl.

Jo viime vuoden lopulla suuriksi n. 80:n osallistujan tapaamisiksi kasvaneet Tossumiitit kaipasivat rinnalleen pienempiä, arkisin järjestettäviä miittejä ja maaliskuussa käynnistettiin uusi ArkiTossuksi nimetty kuukausittainen tapahtuma.

Keväällä treffasimme myös Pipomiitin (orig. Tossumitti) merkeissä, jonka myötä Turun Eläinsuojeluyhdistyksen pikkuöttiäisten pehmeiden pesien varasto kasvoi reilun 80 myssyn kanssa! Sateenkaareville kinkyille suunnatut Vinomiitit pääsivät myös vihdoin kunnolla käyntiin ja vuoden kalenterista niitä löytyy 7kpl.

Syksyllä yhdistys osallistui koronatauon jälkeen palanneeseen Turku Pride-viikkoon omalla ohjelmallaan sekä kulkueblokillaan. Kahdesti reissattiin myös pois kotoisasta Turusta klassisten bussiretkien merkeissä, tänä vuonna kohteiksi valikoituivat SMFR:n Halloween sekä Rsyke:en Xmas.

Koulutuksen saralta yhdistyksen jäsenille on ollut tarjolla köysittelyä, neuloitusta, kehollista dominointia, piiskaustyöpajaa sekä loppuvuodesta käynnistetty häirintäyhdyshenkilökoulutus jota jatketaan myös ensi vuoden puolella.

Ja viimeisenä muttei vähimpänä, ne kauan odotetut bileet - yli tuhat päivää taukoa oli välissä mutta näinpä vaan lopulta saimme tammikuusta alkaen Fetish Clubit käyntiin uusissa tiloissa UG-Klubilla ja juhlia humpattiin tänä vuonna viiteen kertaan, yhteensä yli seitsemänsadan henkilön voimin!

Turun Baletti toimii täysin vapaaehtoispohjalta. Yhdistystoiminta tarjoaa eri ihmisille eri asioita - kohtaamisia, yhdessäoloa, vertaistukea, jäsenetuja, oppimismahdollisuuksia ja luonnollisesti myös osalle vastuutehtäviä.

Kaikkia yllämainittuja tapahtumia, niin näkyvästi kuin kulisseissakin, on ollut tekemässä huikea joukko ihmisiä ja yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita aivan kaikki, ja niin aktiivinen kuin pienimuotoinenkin osallistuminen auttaa aina viemään yhdistyksen toimintaa eteenpäin. Oletpa sitten ensikertalainen, vanha skenekonkari, epäturkulainen tai mitä tahansa - kutsumme kaikkia lämpimästi tutustumaan ja liittymään osaksi yhteisöämme myös vuonna 2024.

Toivotamme kaikille jäsenille, yhteistyökumppaneille, tapahtumissamme vieraileville sekä uutiskirjeemme lukijoille rauhaisaa joulun aikaa sekä hyvää uutta vuotta!

TULEVIA TAPAHTUMIA

15.12.2023 TB: Vinomiitti
18.12.2023 TB: ArkiTossu
20.12.2023 TB: Hallituksen kokous
5.1.2024 TB: Tossumiitti
11.1.2024 TB Jäsenet: Teematossu - Valokuvaus
13.1.2024 TB Jäsenet: Nahkatyöpaja #1, #2, #3
20.1.2024 TB: Suostumustyöpaja #1
22.1.2024 TB Jäsenet: Yhdenvertaisuuskoulutus-jatkot
27.1.2024 TB: Fetish Club - Uniformal (DRESSCODE)
2.2.2024 TB: Tossumiitti
3.2.2024 TB: Sidonnan alkeet -työpaja #1
17.3.2024 TB: Suostumustyöpaja #2
1.3.2024 TB: Tossumiitti
2.3.2024 TB: Sidonnan alkeet -työpaja #2

Löydät tulevista tapahtumistamme ajantasaiset tiedot verkkosivuiltamme, jäsentapahtumien osalta Discordimme jäsenpuolelta.

JÄSENMAKSU

Yhdistyksen vuoden 2024 jäsenmaksu (20 €) on maksettavissa verkkokaupassamme sekä useimmista tapahtumistamme löytyvään jäsenpisteeseen jossa maksutapana toimii MobilePay.

Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa sinut lukuisiin jäsenetuihin (lista julkisista jäseneduista alempana), mahdollistaa osallistumisen yhdistyksen toiminnan kehittämiseen ja tärkeimpänä tukee Baletin toiminnan jatkumista. Löydät lisätietoja jäsenyydestä täältä.

FETISH CLUB - UNIFORMAL

2024 Fetish Club Uniformal

Vuoden odotetuin juhla (heti joulun jälkeen) on täällä taas, nimittäin Turun Baletin Fetish Club - Uniformal! Nyt onkin aika heittää se ruttuinen tuulipuku nurkkaan, sillä kyseessä on jo pitkään kaivatut DC-bileet!! Jos et vielä tunne DRESSCODEA niin ei haittaa, ideaalia on pukea sitä mikä innostaa kantajaansa, punastuttaa naapureita ja kauhistuttaa vaniljaisia sukulaisia!

Liput tapahtumaan ovat nyt myynnissä verkkokaupassamme ja ensimmäiselle 60 jäsenelle on tarjolla early bird-hinta 10 €! Yhdistyksen jäsenyys on mahdollista hankkia tai uusia bilelipun kanssa samaan aikaan.

Löydät kaikki tiedot tapahtumasta verkkosivuiltamme, lisäksi Discordimme jäsenpuolelta löytyy tapahtuman suunnitteluketju.

JÄSENEDUT

Uusi jäsenetu: BEP -10%

Blind Eye Production (BEP) suunnittelee ja valmistaa mittatilauksena yksilöllisiä nahka- ja kumituotteita, yksinkertaisista kaulapannoista ja rannekkeista aina asukokonaisuuksiin asti. Myös erilaisia oheistuotteita kuten floggereita ja muita piiskaimia. Tuotteita niin koristeelliseen näyttöön kuin kovempaankin käyttöön. Nettisivuilla esitellään jo tehtyjä töitä sekä myyntiosio, jossa tarjolla mm. yksittäisiä esittely- ja kokeilukappaleita.

Muut jäsenedut:

AikuiSeksi -25%
Antishop -10%
Aurinkoiseksi -15%
BDSM-Baari - rajaton yksityisviestilaatikko
Bella Cosa -10%
BEP -10%
ByTuulia -10%
Club Abzint (SWE) - etu jäsenyyteen
Jolingerie -10%
Joogakeskus Himalaja -50%
Keltainen Ruusu -20%
Kuva-Paijula -10%
Latex by Tiina Rikala -15%
Muut suomalaiset kinky-yhdistykset - alennus tapahtumiin
Nahka- ja Ompelutyöt Mira Lehtola -10%
Punanaamio Turku -10%
Ravintola ShowTime -50% sisäänpääsy viikonloppuisin
Seksuaalineuvoja Heikki Laine -20%
Shibarijerry.com -10%
Terapiapalvelu Rauha & Lempi -15%
Tiia Forsström Seksuaalineuvonta -20%
Turun Sarjakuvakauppa -10%
Turun seudun Seta ry - alennus tapahtumiin
XXXParadise -15%

Löydät vain jäsenjulkiset jäsenedut, ohjeet alennusten saamiseen sekä verkkokauppojen alennuskoodit Discordin jäsenpuolelta!

KANNATUSTUOTTEET

Onko hihassa tarpeeksi välkettä talven pimeyteen? Onko keittiövälineissä vajausta? Suuntaa ostoksille verkkokauppaamme tai tapahtumien jäsenpisteelle, sillä vihdoin on saatavilla tarjolla kolme uutta kannatustuotetta; heijastin, spanking(paisto)lasta sekä kangaskassi, ja kaikki nämä ovat tietysti Turun Baletin logolla koristeltuina.

Näiden lisäksi tarjolla on myös upeita hopeakoruja, avaimenperiä, haalarimerkkejä sekä omalla nimimerkilläsi varustettuja magneettisia nimikylttejä. Kaikki myyntituotto käytetään yhdistyksen toimintaan, yhdistyksellä ei ole palkattua henkilökuntaa eikä vastuutehtävistä makseta palkkioita.

kannatustuotteita

KINKYSKENEN KÄSIKIRJA v. 2.0

käsikirja

Alkuvuodesta 2020 alkunsa saaneesta Kinkyskenen Käsikirjasta on nyt saatavilla tuore painos, kera päivitetyn sisällön!

Vaikka sisältöä on päivitetty, on Kinkyskenen Käsikirjan tarkoitus vieläkin sama; saavuttaa kinkymaailman uudet tulokkaat ja toimia tulkkina läpi lukemattomien termistöjen, sekä oppaana matkalla kohti turvallista toimintaa osana yhteisöä. Käsikirjan voi hankkia painettuna kappaleena verkkokaupastamme, tapahtumien jäsenpisteeltä ja täysin ilmaiseksi PDF-muodossa verkkosivuiltamme täältä.

Eikä tässä vielä kaikki! Jos huomaat käsikirjasta uupuvan jotain mielestäsi oleellista, niin hätä ei ole tämän näköinen. Koska Kinkyskenen Käsikirja ei ole kiveen hakattu, sitä tullaan aika-ajoin päivittämään ja näin ollen otamme edelleen mielellämme vastaan kehitysehdotuksia Käsikirjaa koskien. Yhteyttä meihin voit ottaa sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jäsenillä on käytettävissä myös aihekanava Discordin puolella.

BDSM-yhdistys Turun Baletti ry kiittää kaikkia Käsikirjan tekstiin, kuviin sekä taittamiseen osallistuneita!

Lisäksi kiitämme lämpimästi Bizarre Club ry, Helsingin Akateemiset Kinkyt ry, Pohjanmaan vinot ry - Österbottens skeva rf, SM-Fetisisti Ryhmä (SMFR) ry, OuSM - Pohjoinen ulottuvuus ry sekä Kulttuuriyhdistys Rsyke ry:tä osallistumisesta käsikirjan painokustannuksiin.

KOKOUKSET

Varsinaisten kevät- ja syyskokousten lisäksi osa hallituksen kokouksista on avoimia kaikille toiminnastamme kiinnostuneille. Kokouksissa käsitellään menneitä ja suunnitellaan tulevia tapahtumia, mietitään jäsenistön ja läsnäolijoiden aloitteesta esimerkiksi työpajoja ja yleisesti keskustellaan kaikesta miten yhdistyksen toimintaa voidaan kehittää ja mitä uutta sen kautta voimme tarjota yhteisömme jäsenille. Kokouksissa on myös yleensä tarjolla ilmainen kahvi/tee/yms. Seuraava kokous järjestetään 20.12.2023. Tervetuloa mukaan!

TULEVAT TAPAHTUMAT