Vuosi 2021 on takanapäin ja toista vuotta jatkuva koronakurimus kutisti tapahtumamäärämme pandemiaa edeltävästä ajasta jo alle puoleen. Vaikka hetkittäin tuntuu että mitään ei tapahdu yhtään missään, menneeseen katsoessamme voimme todeta kuitenkin järjestäneemme kuluneen vuoden aikana yhdeksän miittiä, neljä kokousta, neljä jäsentapahtumaa, neljä koulutusta sekä yhden bussimatkan. Näiden lisäksi yhdistyksen Discord-palvelin on tarjonnut jo lähes sadalle sinne liittyneelle jäsenellemme rennon keskustelufoorumin aiheesta kuin aiheesta, ja usein myös sen vierestä :)

Yhdistystoiminta tarjoaa eri ihmisille eri asioita; sosiaalisia suhteita, yhdessäoloa, vertaistukea, jäsenetuja, oppimismahdollisuuksia ja luonnollisesti myös osalle vastuutehtäviä. Aktiivisen toiminnan kutistuessa iso osa näistä iloa tuottavista asioista jää uupumaan ja se luonnollisesti vaikeuttaa paitsi jäsenten sitouttamista, myös mahdollisuuksia esitellä toimintaa potentiaalisille uusille jäsenille. Viimeisen kahden vuoden aikana jäsenmäärästämme on hävinnyt yli kolmannes ja vaikka yhdistyksemme on vakavarainen, kaikkien muiden tulonlähteidemme ehtyessä jäsenmaksun suorittaminen on yksinkertaisesti helpoin tapa tukea yhdistyksen toiminnan jatkumista.

Turun Baletti, kuten lähes kaikki muutkin yhdistykset, toimii täysin vapaaehtoispohjalta. Yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita aivan kaikki, ja niin aktiivinen kuin pienimuotoinenkin osallistuminen auttaa viemään yhdistyksen toimintaa eteenpäin. Tavoitteenamme on pitää toimintamme niin eläväisenä kuin tilanteet kulloinkin sen sallivat ja sen myötä jatkaa jo yli kaksikymmentä vuotta jatkunutta yhteisötoimintaamme Turun seudulla. Kutsumme siis kaikki jäsenemme, niin vanhat, uudet kuin entisetkin, sekä kaikki muutkin aihepiiristä kiinnostuneet mukaan toimintaamme, myös vuonna 2022!

Toivotamme kaikille uutiskirjeemme lukijoille mukavaa kevään odotusta!

Kalenteri 2022
4.2. Tossumiitti - heti huomenna!
9.2. Kuukausikokous
4.3. Tossumiitti
1.4. Tossumiitti
6.5. Tossumiitti
25.-31.7. TB jäsenet: Mökkiviikko
2.9. Tossumiitti
30.9.-2.10. TB jäsenet: Mökkiviikonloppu
7.10. Tossumiitti
4.11. Tossumiitti
25.-27.11. TB jäsenet: Pikkujoulut
2.12. Tossumiitti

Keväällä on lisäksi luvassa kolme köysityöpajaa ja kesän korvalla julkaisemme Marskimiittien päivämäärät. Vuoden muiden tapahtumien tilannetta pohditaan ke 9.2. Kuukausikokouksessa.

Jäsenmaksut
Yhdistyksen vuoden 2022 jäsenmaksu on 15 € ja helpoin tapa jäsenmaksun suorittamiseen on Holvi-verkkokauppamme. Vuoden 2021 jäsenmaksu on voimassa 28.2.2022 saakka.

Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa sinut kaikkiin jäsenetuihin, mahdollistaa osallistumisen yhdistyksen toiminnan kehittämiseen Baletin foorumilla ja tärkeimpänä tukee Baletin toiminnan jatkumista. Löydät lisätietoja jäsenyydestä täältä.

Jäsenedut
Näin vuoden alussa on myös kohdillaan muistuttaa yhdistyksen jäsenille tarjottavista konkreettisista eduista. Allaolevien lisäksi foorumin jäsenpuolelta löytyy vielä muutama bonus-etu!

Turun Baletti - Alennus sisäänpääsystä useimpiin tapahtumiimme.
Muut suomalaiset kinky-yhdistykset - Alennus sisäänpääsystä useimpiin tapahtumiin.
Turun Seudun Seta ry - Alennus sisäänpääsystä useimpiin tapahtumiin.
Club Abzint (SWE) - Voit hankkia tapahtumalippuja maksamatta Club Abzintin jäsenmaksua.
Club X - Alennus sisäänpääsystä Club X:n omiin tapahtumiin.
BDSM-baari - Rajoittamaton yksityisviestilaatikko.
Ravintola Show Time - Sisäänpääsy narikan hinnalla.

Antishop -10%
Aurinkoiseksi -15%
Bella Cosa -10%
Flesh.fi -15%
Jolingerie -10%
Keltainen Ruusu -20%
Kuva-Paijula -10%
Latex by Tiina Rikala -15%
Nahka- ja Ompelutyöt Mira Lehtola -10%
Pinky.fi -15%
Punanaamio Turku -10%
Seksuaalineuvoja Heikki Laine -20%
Tiia Forsström Seksuaalineuvonta -20%
Turun Sarjakuvakauppa -10%
XXXParadise -15%

Kuukausikokous
Vuoden 2022 ensimmäinen, kaikille avoin kuukausikokous järjestetään ke 9.2.2022 klo 18:30 Panimoravintola Koulun Historia-luokassa. Kokouksissamme on aina esityslista, mutta ne ovat miitteihin verrattavia rentoja tapahtumia joissa on mahdollisuus hörppiä kuppi kahvia, tutustua yhdistyksen toimintaan sekä myös muihin aihepiiristä kiinnostuneisiin ihmisiin. Kokoukseen osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä!

Kokouksen yhteydessä baaritiskiltä kuppi kahvia/teetä/pieni limu ilmaiseksi salasanalla "Baletti". Esityslistan löydät foorumilta. Tervetuloa mukaan!


Turun BDSM-yhdistys ry - Turun Baletti
WWW  |  FORUM  |  HOLVI  |  FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  FETLIFE  |  DISCORD
@ Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | @ Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TULEVAT TAPAHTUMAT