TULEVIA TAPAHTUMIA

23.03.2024    TB: Hermoturvallisuus sidonnassa -työpaja #1
30.03.2024    TB: Hermoturvallisuus sidonnassa -työpaja #2
05.04.2024    TB: Tossumiitti
06.04.2024    TB: Suspension alkeet -työpaja
08.04.2024    TB Jäsenet: Kevätkokous
13.04.2024    TB: Fetish Club - Siveyden Raunioilla: Toxic Edition
15.04.2024    TB: ArkiTossu
19.04.2024    TB: Vinomiitti
24.04.2024    TB: Teematossu - Primal
27.04.2024    TB: Kinky Lounge @ Utopia Spectrum
03.05.2024    TB: Tossumiitti
10.05.2024    TB: Vinomiitti
11.05.2024    TB Jäsenet: Selkäsauna
15.05.2024    TB: Kinkycroquis | B-galleria x Turun Baletti
20.05.2024    TB: ArkiTossu
22.05.2024    TB: Kinkycroquis | B-galleria x Turun Baletti
 
Löydät tulevista tapahtumistamme ajantasaiset tiedot verkkosivuiltamme, jäsentapahtumien osalta Discordimme jäsenpuolelta.

UUTISIA

Kevät, tuo aika joka seuraa talvea ja on täynnä uuden odotusta. Baletissa se on ollut melkoista vauhtikiitoa eikä pieniltä töyssyiltäkään olla vältytty, mutta toimintamme jatkuu myös vuonna 2024 monipuolisesti, tarjoten yhteisönä yhteisölle tapahtumia, kohtaamisia sekä yhdessäoloa.

Aloitetaan tärkeimmistä:

Yhdistyksen varapuheenjohtaja ilmoitti eroavansa hallituksesta 9.1.2024. Yhdistyksen koulutusvastaava ilmoitti eroavansa hallituksesta 29.1.2024. Tapahtumat eivät liity toisiinsa. Yhdistyksen sääntöjen mukaan hallitus on toimivaltainen puheenjohtajan ja 3-5 jäsenen kanssa, ja tämä ehto täyttyy edelleen.

Istuva hallitus neuvotteli toiminnantarkastajan kanssa tilanteesta sekä tarpeesta kutsua koolle kevätkokousta edeltävä aiempi yleiskokous. Yhdistyksen nykyiset säännöt sisältävät ristiriidan kohtien 8 ja 9 kohdalla; ylimääräinen kokous on kutsuttava koolle 30pv kuluessa, mutta samalla kokousten päivämäärät tulee julkaista yhdistyksen julkisessa kalenterissa vähintään kaksi kuukautta ennen kokousta.

Toiminnantarkastajan hyväksynnällä tämän johdosta järjestetään vain yksi kokous. Kevätkokous järjestetään maanantaina 8.4.2024 ja kokouskutsu tietoineen löytyy uutiskirjeen lopusta. Puheenjohtaja hoitaa varapuheenjohtajalle järjestäytymiskokouksessa sovitut tehtävät kevätkokoukseen saakka.

Sitten sitä kaikkea muuta:

Vuotta on kulunut 77 vuorokautta ja kalenteristamme löytyy jo nyt 18 mennyttä tapahtumaa joissa on vieraillut 625 henkilöä. Huhhuh. Mukaan tähän mahtuu yhdeksän miittiä, kuusi työpajaa sekä kahdet bileet, joista toinen, TB: Spektri, oli täysin uudenlainen tapahtumakonsepti Turun Baletissa.

Hallitusvajauksesta johtuen osa toiminteista on käynyt puolivaloilla, ja esimerkiksi vuoden 2023 jäsenmaksujen voimassaolo on jatkunut keinotekoisesti, koska hallituksen jäsenilläkin on harmillisesti käytössään vain 24 tuntia vuorokaudessa. Jäsenmaksuista lisää alla.

Kalenteristamme löytyy loppuvuodelle tapahtumia enemmän kuin viikkoja on jäljellä. Turun Baletti, kuten lähes kaikki muutkin yhdistykset, toimii täysin vapaaehtoispohjalta.Yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita aivan kaikki, ja niin aktiivinen kuin pienimuotoinenkin osallistuminen auttaa viemään yhdistyksen toimintaa eteenpäin.

Kutsumme siis kaikki jäsenemme, niin vanhat, uudet kuin entisetkin, sekä kaikki muutkin aihepiiristä kiinnostuneet mukaan toimintaamme, myös vuonna 2024!

Toivotamme kaikille jäsenillemme, uutiskirjeemme lukijoille sekä yhteistyökumppaneillemme antoisaa keväisen lämmön odotusta!


JÄSENMAKSU 2024

Yhdistyksen vuoden 2023 jäsenmaksun voimassaolo päättyi 29.2.2024.
 
Tapahtumien, tilinpäätöksen ja kevätkokouksen järjestelyiden johdosta jäsenmaksua maksamattomia ei ole vielä keretty siirtää pois jäsentasolta esim. Discordista. Tämä tullaan nyt toteuttamaan tämän viikon sunnuntaina, eli mikäli haluat säilyttää jäsenyytesi katkeamattomana ja saada käyttöösi esimerkiksi yhteistyökumppaidemme verkkokauppojen uuden vuoden etukoodit, suoritathan vuoden 2024 jäsenmaksun ennen viikonloppua.
 
Yhdistyksen vuoden 2024 jäsenmaksu (20 €) on maksettavissa verkkokaupassamme sekä useimmista tapahtumistamme löytyvään jäsenpisteeseen jossa maksutapana toimii MobilePay.
 
Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa sinut lukuisiin jäsenetuihin (lista julkisista jäseneduista alempana), mahdollistaa osallistumisen yhdistyksen toiminnan kehittämiseen ja tärkeimpänä tukee Baletin toiminnan jatkumista. Löydät lisätietoja jäsenyydestä täältä.

Fetish Club - Siveyden Raunioilla: Toxic Edition

2024 Fetish Club Siveyden Raunioilla Toxic Edition flyer

Vuosi on 2024 ja kinkykansa on lopullisesti ottanut ansaitun paikkansa parrasvaloissa! Liian kauan kuljimme nimettöminä ja synkkään mustaan verhottuina, häpeään tuomittuina VAAN EI ENÄÄ! Viimeisetkin siveyden kahleet murrettiin siveyden savuisiksi raunioiksi jo vuonna 2018 ja nyt on jälleen aika näyttää mistä meidät on tehty!
 
Tervetuloa siis kinkykansa juhlimaan kanssamme siveyden raunioille kauniimpana, kirkkaampana ja värikkäämpänä kuin koskaan ennen! Raunioilla ei nähdä dresscodea, joten voit verhoilla upean vartalosi aivan kuten haluat mutta kaikki uv-aktiiviset neonvärit sekä kaikenlainen rave- tai kinkyteemainen pukeutuminen on suositeltavaa. Älä turhaan siis epäröi, mikään ei ole liikaa tai liian vähän!

Liput tapahtumaan ovat nyt myynnissä verkkokaupassamme ja ensimmäiselle 60 jäsenelle on tarjolla early bird-hinta 10 €! Yhdistyksen jäsenyys on mahdollista hankkia tai uusia bilelipun kanssa samaan aikaan.

Löydät kaikki tiedot tapahtumasta verkkosivuiltamme, lisäksi Discordimme jäsenpuolelta löytyy tapahtuman suunnitteluketju.


JÄSENEDUT

Uusia jäsenetuja!

Osteopaatti Iida Salo -5%
Olen erikoistunut mielenterveystyöhön sekä pitkittyneen kivun hoitoon ja kuntoutumiseen. Osaamiseeni kuuluu erityisesti eri vähemmistöihin kuuluvien kohtaaminen sekä neuromoninaisuuden huomioiminen vastaanotolla. Voimassa olevalla BDSM-yhdistys Turun Baletti ry:n jäsenkortilla 5 % alennus käynnistä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Lisätietoja ja nettiajanvaraus https://www.osteopatiaiidasalo.fi. Lämpimästi tervetuloa!

Parhautta.com -10%
Parhautta.com on suomalainen parhaan nautinnon verkkokauppa. Nettisivuilta löydät runsaan valikoiman tuotteita ja asiakaspalvelu auttaa, jos haluamasi tuotetta ei löydy. Baletin jäsenet saavat alennuskoodilla 10% alennuksen yli 50€ ostoksista.

Lisäksi seuraavat jäsenedut ovat laajentuneet:

ByTuulia -10%
ByTuulian tarjoama jäsenetu laajenee! Kosmetologitiimiimme on tullut uusi jäsen Tanja. Tanjan palveluihin kuuluu muunmuassa kasvohoidot, sokerointi sekä uutena valikoimaamme hieronnat! Myös aukioloaikamme laajenivat: aikoja on myös viikonloppuisin ja laajemmin arki-iltaisin! Tervetuloa osaaviin käsiin.

Terapiapalvelu Rauha & Lempi -15%
Terapiapalvelu Rauha & Lempi tarjoaa lempeää ja oivaltavaa keskusteluapua elämän erilaisiin tilanteisiin. Lyhytterapiaa, seksuaaliterapiaa sekä pariterapiaa Turussa tai etänä mistä päin maailmaa vain, sekä erilaisia työpajoja. Jäsenetu koskee terapiapalveluita.

Kaikki julkiset jäsenetumme:

AikuiSeksi -25%
Antishop -10%
Aurinkoiseksi -15%
BDSM-Baari - rajaton yksityisviestilaatikko
Bella Cosa -10%
BEP -10%
ByTuulia -10%
Club Abzint (SWE) - etu jäsenyyteen
Jolingerie -10%
Joogakeskus Himalaja -50%
Keltainen Ruusu -20%
Kuva-Paijula -10%
Latex by Tiina Rikala -15%
Muut suomalaiset kinky-yhdistykset - alennus tapahtumiin
Nahka- ja Ompelutyöt Mira Lehtola -10%

Löydät vain jäsenjulkiset jäsenedut, ohjeet alennusten saamiseen sekä verkkokauppojen alennuskoodit Discordin jäsenpuolelta!


Kutsu kevätkokoukseen

Kutsumme BDSM-yhdistys Turun Baletti ry:n jäsenet yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen.

Kevätkokous järjestetään maanantaina 8.4.2024 klo 17:00-21:00 Lounatuulet Yhteisötalolla osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 33, Turku.

Kevätkokoukseen pitää ilmoittautua tällä lomakkeella: https://forms.gle/naK89JFNuQAWn6HZ8. Ilmoittautuminen on pakollista oikeankokoisen neuvottelutilan sekä tarjoiluden järjestämisen johdosta. Ilmoittautuminen päättyy ke 3.4.2024 klo 21:00.

Tärkeää:
Sisäänpääsy tilaan tapahtuu VAIN klo 17:00-17:30 välisenä aikana tilan vaatimuksista johtuen.

Aikataulu:
Klo 17:00-17:45 Kokousmateriaalit esillä
Klo 18:00-21:00 Kevätkokous

Esteettömyys:
Yhteisötalon tilat ovat esteettömät ja kaikkiin tiloihin pääsee pyörätuolilla. Inva-wc:t löytyvät 1., 2. ja 4. kerroksesta. Talossa on myös lainattava pyörätuoli (2.kerros).


BDSM-yhdistys Turun Baletti ry
Kevätkokous - Esityslista
Aika: 8.4.2024 klo 18:00
Paikka: Lounatuulet Yhteisötalo (Läntinen Pitkäkatu 33)

1.    Kokouksen avaus
2.    Valitaan puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3.    Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4.    Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi
5.    Esitellään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto
6.    Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7.    Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
7.1.    Äänestetään 2024 puheenjohtajan ja hallituksen luottamuksesta
7.1.2.    Tarvittaessa valitaan puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet loppuvuodelle
7.2.    Valitaan hallitukseen uudet jäsenet keväällä eronneiden tilalle
7.3.    Käsitellään hallituksen ehdottamat sääntömuutokset
7.4.    Käsitellään jäsenen tekemä aloite: “Rasististen, syrjivien ja muiden sortoa edustavien poliittisten symbolien kieltäminen Baletin virallisissa tapahtumissa”
8.    Päätetään kokous

TULEVAT TAPAHTUMAT