Yhdistyksen jäsenille on tarjolla lukuisia alennuksia ja etuja, tässä osa niistä! Täydellisen listauksen alennuskoodeineen löydät yhdistyksen Discordin jäsenpuolelta. Ajantasaiset ohjeet jäseneksi liittymisestä tai jäsenyyden uusimisesta löydät täältä.

AikuiSeksi -25% Baletin jäsenkortilla
Koulutettu seksuaalineuvoja.

Antishop -10% jäsenkortilla liikkeestä
Antishop, Erotiikan Megastore & Seksuaaliterveyskauppa. Suomen suurin tuotevalikoima, yli 14 000 tuotenimikettä. 400 neliön myymälä Jyväskylässä.

Aurinkoiseksi -15% jäsenkortilla
Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS).

BDSM-baari
Baletin jäsenenä saat rajattoman yksityisviestilaatikon kun liität profiilisi Baletin ryhmään.

Bella Cosa -10% jäsenkortilla
Erotiikkaliike Turun keskustassa.

BEP -10% jäsenkortilla
Blind Eye Production (BEP) suunnittelee ja valmistaa mittatilauksena yksilöllisiä nahka- ja kumituotteita, yksinkertaisista kaulapannoista ja rannekkeista aina asukokonaisuuksiin asti. Myös erilaisia oheistuotteita kuten floggereita ja muita piiskaimia. Tuotteita niin koristeelliseen näyttöön kuin kovempaankin käyttöön. Nettisivuilla esitellään jo tehtyjä töitä sekä myyntiosio, jossa tarjolla mm. yksittäisiä esittely- ja kokeilukappaleita.

ByTuulia -10% jäsenkortilla, kerro jäsenyydestä varauksen yhteydessä
ByTuulia on 3 vuotta Turun keskustassa Rauhankadulla sijainnut kauneushoitola joka on erikoistunut ihokarvojen poistoon, erityisesti intiimialueelta. Tuulialla on 9 vuoden kokemus naisten ja miesten brassisokerointien tekemisestä. Uutena palveluna valikoimassamme on transhenkilöille ja muunsukupuolisille suunnattu intiimialueen karvanpoisto palvelu, tiettävästi ensimmäisenä Suomessa. ByTuuliassa tehdään sokerointia koko vartalolle, ihonhoitopalveluita kasvoille, ripsipalveluita sekä rentoutushierontaa. Kaikki palvelut kuuluvat alennuksen piiriin.

Club Abzint (SWE)
Baletin jäsenenä Voit hankkia tapahtumalippuja maksamatta Club Abzintin jäsenmaksua.

Jolingerie -10% jäsenkortilla ja verkkokaupasta alennuskoodilla
Jolingerieltä kauniit ja istuvat naisten alusasut arkeen ja juhlaan. Myös pluskoot!

Joogakeskus Himalaja -50% jäsenkortilla
Himalaja on rento matalan kynnyksen joogakoulu! Meille voit tulla minkä näköisenä ja kokoisena tahansa. Sinun ei tarvitse olla notkea ja hoikka saadaksesi joogasta iloa, hyvinvointia ja mielenrauhaa.

Keltainen Ruusu -20% jäsenkortilla
Erotiikkaliike Helsingin keskustassa.

Latex by Tiina Rikala -10% jäsenkortilla
Tiina Rikala valmistaa uniikit lateksiasut toiveiden ja mittojen mukaan. Lateksin lisäksi käsissä taipuvat myös muut materiaalit, saatavissa myös Wanhan ajan Oikeat Korsetit, uniikit ja persoonalliset hääpuvut ja esimerkiksi pvc-asut. Myös vaatteiden korjaus & tuunaus-palvelu.

Muut suomalaiset kinky-yhdistykset
Alennus sisäänpääsystä useimpiin bileisiin Baletin jäsenkortilla.

Nahka- ja Ompelutyöt Mira Lehtola -10% jäsenkortilla
Nahka- ja ompelualan yritys Turun keskustassa. Mittatilauksena mm. nahasta kahleet, pannat ym. ja olemassaolevien korjaukset ja muokkaukset.

Osteopaatti Iida Salo -5% jäsenkortilla
Olen erikoistunut mielenterveystyöhön sekä pitkittyneen kivun hoitoon ja kuntoutumiseen. Osaamiseeni kuuluu erityisesti eri vähemmistöihin kuuluvien kohtaaminen sekä neuromoninaisuuden huomioiminen vastaanotolla. Voimassa olevalla BDSM-yhdistys Turun Baletti ry:n jäsenkortilla 5 % alennus käynnistä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Lisätietoja ja nettiajanvaraus https://www.osteopatiaiidasalo.fi. Lämpimästi tervetuloa!

Parhautta.com -10% yli 50 € arvoisesta tilauksesta verkkokaupasta alennuskoodilla
Parhautta.com on suomalainen parhaan nautinnon verkkokauppa. Nettisivuilta löydät runsaan valikoiman tuotteita ja asiakaspalvelu auttaa, jos haluamasi tuotetta ei löydy. Baletin jäsenet saavat alennuskoodilla 10% alennuksen yli 50€ ostoksista.

Punanaamio Turku -10% jäsenkortilla
Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Maahantuomme kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne.

Ravintola ShowTime -50% sisäänpääsy viikonloppuisin
Erotiikkaravintola Turun keskustassa.

Seksuaalineuvoja Heikki Laine -20% jäsenkortilla
Olen auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), jonka erityisosaamista ovat monimuotoiset ihmissuhteet, seksuaalisuuden marginaalit ja avoin, lämmin kohtaaminen. Tervetuloa yksin, kaksin tai monin!

Shibarijerry.com -10% verkkokaupasta alennuskoodilla
Shibarijerry.com on suomalainen shibari-aiheinen verkkokauppa, jonka laadukas valikoima laajenee jatkuvasti!

Terapiapalvelu Rauha & Lempi -15% jäsenkortilla, kerro jäsenyydestä varauksen yhteydessä
Olen Jenni Ikonen – kätilö, seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Tarjoan lempeää ja asiantuntevaa keskusteluapua elämäsi eri vaiheisiin ja tilanteisiin sekä pidän koulutuksia ja valmennuksia. Lyhytterapiaa, seksuaaliterapiaa sekä pariterapiaa Turussa tai etänä mistä päin maailmaa vain, sekä erilaisia työpajoja. Jäsenetu koskee terapiapalveluita.

Turun Sarjakuvakauppa -10% jäsenkortilla
Erikoisliike Turun keskustassa.

Turun Seudun Seta ry
Alennus sisäänpääsystä useimpiin tapahtumiin (esim. Vinokino) Baletin jäsenkortilla.

XXXParadise -15% jäsenkortilla
Erotiikkaliike Turun keskustassa.

TULEVAT TAPAHTUMAT